"GEZİ'Yİ SAHİPLENMEYE DEVAM"

GÜNDEM 25.03.2024 - 16:50, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:50 1493+ kez okundu.
 

"GEZİ'Yİ SAHİPLENMEYE DEVAM"

Gezi Davası Tutuklamalarının 700. Gününde TMMOB Adana İKK'dan Güçlü Açıklama
Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Gezi Davası'nda tutuklananların 700. gününde önemli bir açıklama yaptı. TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, Gezi Direnişi'ne katılan arkadaşlarının haksız yere cezaevinde tutulduğunu belirterek, Gezi'ye sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.Uncu, yapılan açıklamada, Gezi Direnişi'nin ülkenin her bölgesinden milyonların sesi olduğunu ve hukuksuz tutuklamaların üzerinden 700 gün geçtiğini ifade etti.  "TUTUKLU ARKADAŞLARIMIZ YÜZ AKIMIZDIR" Uncu, ayrıca Gezi'nin sadece tutuklu arkadaşlarının değil, aynı zamanda milyonların demokratik haklarını kullanma isteğine karşı bir saldırı olduğunu dile getirdi. Uncu: "Gezi Davası’nda tutuklanan arkadaşlarımız bizim yüz akımız ve onurlu tarihimizin bir parçasıdır" dedi. Açıklamada, Gezi'nin bir arada yaşamanın mümkün olduğunun en güçlü ifadesi olduğu vurgulanarak, adalet nöbetlerinin tutuklu arkadaşlar özgürlüğüne kavuşana kadar devam edeceği belirtildi. TMMOB Adana İKK, Gezi Davası'nda tutuklanan tüm arkadaşların derhal serbest bırakılmasını talep etti.
Gezi Davası Tutuklamalarının 700. Gününde TMMOB Adana İKK'dan Güçlü Açıklama

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Gezi Davası'nda tutuklananların 700. gününde önemli bir açıklama yaptı. TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, Gezi Direnişi'ne katılan arkadaşlarının haksız yere cezaevinde tutulduğunu belirterek, Gezi'ye sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.Uncu, yapılan açıklamada, Gezi Direnişi'nin ülkenin her bölgesinden milyonların sesi olduğunu ve hukuksuz tutuklamaların üzerinden 700 gün geçtiğini ifade etti. 

"TUTUKLU ARKADAŞLARIMIZ YÜZ AKIMIZDIR"
Uncu, ayrıca Gezi'nin sadece tutuklu arkadaşlarının değil, aynı zamanda milyonların demokratik haklarını kullanma isteğine karşı bir saldırı olduğunu dile getirdi. Uncu: "Gezi Davası’nda tutuklanan arkadaşlarımız bizim yüz akımız ve onurlu tarihimizin bir parçasıdır" dedi. Açıklamada, Gezi'nin bir arada yaşamanın mümkün olduğunun en güçlü ifadesi olduğu vurgulanarak, adalet nöbetlerinin tutuklu arkadaşlar özgürlüğüne kavuşana kadar devam edeceği belirtildi. TMMOB Adana İKK, Gezi Davası'nda tutuklanan tüm arkadaşların derhal serbest bırakılmasını talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.