GÖKAYAZ DÖNEMİ BAŞLADI!

GÜNDEM 14.07.2021 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1753+ kez okundu.
 

GÖKAYAZ DÖNEMİ BAŞLADI!

Avukatlar, Adana Barosu’nun yeni başkanını belirledi. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “Bana nasıl bir tarihin ve mirasın sorumluluğunun yüklendiğinin farkındayım” dedi.
Adana Barosu seçimlerinde 1006 oy alarak başkanlığa seçilen Av. Semih Gökayaz, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şenol Öz’den törenle aldı.Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda gerçekleşen törene, yönetim kurulu üyeleri, kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı. Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, genel kurul ve seçimlerin ardından yeni bir heyecan ve ruhla yola çıkacaklarını söyledi. Çok sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini ve türlü sebeplerle baroların seçimleri yaptırılmadığını anlatan Gökayaz, “Birlik ve dayanışma içerisinde seçimlerini başarıyla gerçekleştirdik. Destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.   Seçimlerde kendisine nasıl bir tarihin ve mirasın sorumluluğunun yüklendiğinin farkında olduğunu aktaran Gökayaz, görev süresince bu bilinçle hareket edeceğini anımsatarak, “Sadece rutin işlerle değil avukatlık mesleğini, haklarını ve alanlarını nasıl geliştirebiliriz onun çabasını vereceğiz. Baromuzu ortak akılla yöneteceğiz. Elimden tutmanızı, mücadeleyi güçlü kılmanızı istiyorum. Sizin benden talepleriniz olacak ama benim de sizden taleplerim olacak. Şeffaflık, mesleki dayanışma ve birlikte mücadeleyi çalışma anlayışımız olarak benimseyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Eski Baro Başkanı Av. Veli Küçük ise Gökayaz’ı kutlayıp başarı diledi. Küçük, daha sonra makamını 31. dönem Başkanı Av.Semih Gökayaz’a bıraktı.
Avukatlar, Adana Barosu’nun yeni başkanını belirledi. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “Bana nasıl bir tarihin ve mirasın sorumluluğunun yüklendiğinin farkındayım” dedi.

Adana Barosu seçimlerinde 1006 oy alarak başkanlığa seçilen Av. Semih Gökayaz, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şenol Öz’den törenle aldı.Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda gerçekleşen törene, yönetim kurulu üyeleri, kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı. Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, genel kurul ve seçimlerin ardından yeni bir heyecan ve ruhla yola çıkacaklarını söyledi. Çok sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini ve türlü sebeplerle baroların seçimleri yaptırılmadığını anlatan Gökayaz, “Birlik ve dayanışma içerisinde seçimlerini başarıyla gerçekleştirdik. Destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.  

Seçimlerde kendisine nasıl bir tarihin ve mirasın sorumluluğunun yüklendiğinin farkında olduğunu aktaran Gökayaz, görev süresince bu bilinçle hareket edeceğini anımsatarak, “Sadece rutin işlerle değil avukatlık mesleğini, haklarını ve alanlarını nasıl geliştirebiliriz onun çabasını vereceğiz. Baromuzu ortak akılla yöneteceğiz. Elimden tutmanızı, mücadeleyi güçlü kılmanızı istiyorum. Sizin benden talepleriniz olacak ama benim de sizden taleplerim olacak. Şeffaflık, mesleki dayanışma ve birlikte mücadeleyi çalışma anlayışımız olarak benimseyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Eski Baro Başkanı Av. Veli Küçük ise Gökayaz’ı kutlayıp başarı diledi. Küçük, daha sonra makamını 31. dönem Başkanı Av.Semih Gökayaz’a bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.