GÖNÜLLÜLERDEN ÖRNEK İYİLİK HAREKETİ

GÜNDEM 12.02.2024 - 09:30, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:30 1323+ kez okundu.
 

GÖNÜLLÜLERDEN ÖRNEK İYİLİK HAREKETİ

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Önderliğinde İyilik ve Dayanışma Rüzgârı.
Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde Türkiye Beyazay Derneği'nin başlattığı proje ile Gadra Kuruluşu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören veya tedavi sürecinde uzuv kaybı yaşayan çocuklara yönelik başlatılan 'Çocuk İyilik Merkezi ve Balcalı Hastanesi'ne yapılan bağışlarla ilgili çok sayıda gönüllü ekip, bu projenin bir parçası olarak, malzemelerin sınıflandırılması ve transfere hazır hale getirilmesi çalışmalarına katıldı. KOCAMAN BİR GÖNÜLLÜ ORDUSU Proje çağrısına duyarsız kalmayan çok sayıda gönüllü, sabahın erken saatlerinde malzemelerin depolandığı alana giderek çalışmalara başladı. Gönüllüler arasında iş kadınları, profesörler, öğrenciler, memurlar, doktorlar ve özel sektör çalışanları gibi farklı kesimlerden insanlar yer aldı. Projeye destek veren Beyazay Genel Merkezi Bilim ve Proje Kurulu Başkanı ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nazan Koluman, gönüllülerle birlikte çalışarak bu projenin üniversitenin ilgili birimleri ile ihtiyaç sahiplerine umut olacağını söyledi. Koluman ,emeği geçen herkesi kutlayarak, gönüllü ekibe ve Türkiye Beyazay Derneği'ne teşekkür etti.
Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Önderliğinde İyilik ve Dayanışma Rüzgârı.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde Türkiye Beyazay Derneği'nin başlattığı proje ile Gadra Kuruluşu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören veya tedavi sürecinde uzuv kaybı yaşayan çocuklara yönelik başlatılan 'Çocuk İyilik Merkezi ve Balcalı Hastanesi'ne yapılan bağışlarla ilgili çok sayıda gönüllü ekip, bu projenin bir parçası olarak, malzemelerin sınıflandırılması ve transfere hazır hale getirilmesi çalışmalarına katıldı.

KOCAMAN BİR GÖNÜLLÜ ORDUSU
Proje çağrısına duyarsız kalmayan çok sayıda gönüllü, sabahın erken saatlerinde malzemelerin depolandığı alana giderek çalışmalara başladı. Gönüllüler arasında iş kadınları, profesörler, öğrenciler, memurlar, doktorlar ve özel sektör çalışanları gibi farklı kesimlerden insanlar yer aldı. Projeye destek veren Beyazay Genel Merkezi Bilim ve Proje Kurulu Başkanı ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nazan Koluman, gönüllülerle birlikte çalışarak bu projenin üniversitenin ilgili birimleri ile ihtiyaç sahiplerine umut olacağını söyledi. Koluman ,emeği geçen herkesi kutlayarak, gönüllü ekibe ve Türkiye Beyazay Derneği'ne teşekkür etti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.