Gravillon: “Futbolda kaybetmek de var”

SPOR 27.10.2023 - 14:03, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:03 2810+ kez okundu.
 

Gravillon: “Futbolda kaybetmek de var”

Trendyol Süper Lig ekibi Yukatel Adana Demirspor oyuncusu Andreaw Gravillon, kulüp tesislerinde cumartesi karşılaşacakları Konyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
“Futbolda kaybetmek de var” diyerek sözlerine başlayan Gravillon, “O maçı kaybettik. Hemen unutmamız lazım ve bir daha ki maçlara bakmamız lazım. Rakibimiz belki lig sıralamasında çok iyi bir durumda olmayabilir ama biz kendi öz eleştirimizi yaparak bu hafta komple onun üzerine çalıştık” şeklinde konuştu. Konyaspor karşılaşmasına galibiyet hırsıyla çıkacaklarını ifade eden Gravillon, “Tabii ki de hem taraftarlarımız için hem de kendimiz için galip gelmek istiyoruz. Geçmişimde hem ikili hem de üçlüde oynadım. O yüzden ikisinde de oynayabilirim. Herhangi bir problem bulmuyorum. Ama ben topla oynamayı seven bir futbolcu olduğum için dörtlü de oynadığımda daha fazla top oynama fırsatım oluyor” diyerek bu yüzden dörtlüyü tercih ettiğinin altını çizdi.
Trendyol Süper Lig ekibi Yukatel Adana Demirspor oyuncusu Andreaw Gravillon, kulüp tesislerinde cumartesi karşılaşacakları Konyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

“Futbolda kaybetmek de var” diyerek sözlerine başlayan Gravillon, “O maçı kaybettik. Hemen unutmamız lazım ve bir daha ki maçlara bakmamız lazım. Rakibimiz belki lig sıralamasında çok iyi bir durumda olmayabilir ama biz kendi öz eleştirimizi yaparak bu hafta komple onun üzerine çalıştık” şeklinde konuştu.

Konyaspor karşılaşmasına galibiyet hırsıyla çıkacaklarını ifade eden Gravillon, “Tabii ki de hem taraftarlarımız için hem de kendimiz için galip gelmek istiyoruz. Geçmişimde hem ikili hem de üçlüde oynadım. O yüzden ikisinde de oynayabilirim. Herhangi bir problem bulmuyorum. Ama ben topla oynamayı seven bir futbolcu olduğum için dörtlü de oynadığımda daha fazla top oynama fırsatım oluyor” diyerek bu yüzden dörtlüyü tercih ettiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.