GÜNDOĞDU VAKFI KURTULUŞUN 100. YILINA HAZIRLANIYOR

GÜNDEM 18.09.2021 - 09:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1550+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU VAKFI KURTULUŞUN 100. YILINA HAZIRLANIYOR

Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insan ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yılına büyük ve farklı bir proje ile titizlikle hazırlanıyor Gündoğdu Vakfı, aylar öncesinden ünlü fotoğraf sanatçısı Alperen Bilgili’nin Adana’nın tarihi ve doğal güzelliklerinden oluşan eşsiz fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamaya başlayıp Kurtuluşun 100. Yılına hazırlandığını duyurmaya başladı. VALİ ELBAN: 100. YILA KAPSAMLI PROGRAM  Adana Valisi Süleyman Elban, “5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili 100. yıl olması dolayısı ile ciddi bir çalışmamız var. İçinde üniversite, STK lar, tarihçiler olmak üzere büyük bir komitemiz var. Tarihçiler çok ciddi bilimsel çalışma yürütüyor  100-150 sayfalık bir kitap çıkarmalarını ve öğrencilerimize okullarda okutmak istiyoruz. Tarihi yapıların hepsinin tespitini istiyoruz. 100. yıl ile ilgili somut meydqn mı, park mı kalıcı ne bırakırız bir komite bunu bir komite de etkinlikleri çalışıyor. Aralık başında ilçelerde başlayıp merkezde toplanacak bir hazırlık içerisindeyiz. Adana nın o kahramanlığı Atatürk’ün de söylediği gibi ilham olmuştur ve bu hikayeyi hakkıyla doğru bir şekilde herkese anlatma çabasındayız” ifadelerini kullandı. GÖKHAN GÜNDOĞDU: 100. YILIN HEYECANI  İÇİNDEYİZ Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise  “Adana için büyük gayretler gösteren Valimiz Süleyman Elban, Kurtuluşun 100. Yılına çok hassasiyet gösteriyor,  Valimizin direktiflerinde bizde STK olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” ve heyecan içindeyiz” dedi.

Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insan ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yılına büyük ve farklı bir proje ile titizlikle hazırlanıyor

Gündoğdu Vakfı, aylar öncesinden ünlü fotoğraf sanatçısı Alperen Bilgili’nin Adana’nın tarihi ve doğal güzelliklerinden oluşan eşsiz fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamaya başlayıp Kurtuluşun 100. Yılına hazırlandığını duyurmaya başladı.

VALİ ELBAN: 100. YILA KAPSAMLI PROGRAM 

Adana Valisi Süleyman Elban, “5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu ile ilgili 100. yıl olması dolayısı ile ciddi bir çalışmamız var. İçinde üniversite, STK lar, tarihçiler olmak üzere büyük bir komitemiz var. Tarihçiler çok ciddi bilimsel çalışma yürütüyor  100-150 sayfalık bir kitap çıkarmalarını ve öğrencilerimize okullarda okutmak istiyoruz. Tarihi yapıların hepsinin tespitini istiyoruz. 100. yıl ile ilgili somut meydqn mı, park mı kalıcı ne bırakırız bir komite bunu bir komite de etkinlikleri çalışıyor. Aralık başında ilçelerde başlayıp merkezde toplanacak bir hazırlık içerisindeyiz. Adana nın o kahramanlığı Atatürk’ün de söylediği gibi ilham olmuştur ve bu hikayeyi hakkıyla doğru bir şekilde herkese anlatma çabasındayız” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN GÜNDOĞDU: 100. YILIN HEYECANI  İÇİNDEYİZ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise  “Adana için büyük gayretler gösteren Valimiz Süleyman Elban, Kurtuluşun 100. Yılına çok hassasiyet gösteriyor,  Valimizin direktiflerinde bizde STK olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” ve heyecan içindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.