Gündoğduda ödül gecesi
Gündoğduda ödül gecesi
Adana Gündoğdu Koleji (AGK) yönetiminin takım arkadaşları için Hiltonsa Otel’de düzenlediği ve 5 ile 25 yıl arasında çalışanların plaket ve Oscar heykeli ile ödüllendirildiği “Oscar Gecesi” muhteşem geçti.
Kırmızı halıda salona giren ve şıklıklarının yanında film yıldızlarının sönük kaldığı AGK öğretmenleri ve personeli bu önemli gecede oldukça eğlendi ve yeni eğitim-öğretim sezonu için de büyük moral buldu.
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tüm konuklarını kapıda karşılayıp tek tek tokalaşarak “Hoşgeldiniz” dediler.
Oscar gecesine Gündoğdu Holding Vakıf Danışmanlar Kurulu Başkanı, Devlet eski Bakanlarından Işın Çelebi ile Vergi Dairesi eski Başkanı Serdar Aksoy’da katıldı. Gecede 20 yılını dolduranlara “Cruise tatili” armağan edildi.
Adana’nın yetiştirdiği ünlü tiyatrocu ve sunucu İsmail Timuçin’in sunduğu gecede kürsüye ilk gelen isim Kurucu Başkan Yunus Gündoğdu oldu.
ÖNÜNÜZDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM
Yunus Gündoğdu, “1988 yılında 80 öğrenci ile başladığımız bu yolda şuan bölgemizin eğitiminde söz sahibi olma noktasına geldik ve bu başarıda birlikte yürüdüğüm siz değerli arkadaşlarımın emeği çok büyük ve hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi. Yunus Gündoğdu’nun konuşmasından sonra tüm salon kendisini ayakta alkışladı.
ÇIĞIR AÇACAĞINIZA İNANIYORUM
Danışmanlar Kurulu Başkanı Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ise “Ben Gündoğdu Koleji ile Gökhan Gündoğdu sayesinde tanışma fırsatı buldum ve çok mutlu oldum. Okulun önünden geçerken bir sürü Türk bayrağı dikkatimi çekti ve Türk Bayrağının Gündoğdu’nun gücünü çok net gösterdiğini gördüm. Değerli Gündoğdu ailesi ve misafirler bu anlayış ile sizin 2015 ve sonrasında Türkiye’de çok önemli globalleşmeye katkıda bulunacağınızı, yapacağınız eğitimle ezber bozan yaratıcı, yenilikçi anlayışları gündeme getiren, yeni yöntemleri eğitimde uygulayan bir süreç başlatacağınızı düşünüyorum. Ve sizi şimdiden yakalayacağınız başarılar nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.
TORUN YUNUS’TAN DEDE YUNUS’A PLAKET
AGK Kurucu Başkanı Yunus Gündoğdu’ya kendi ismini taşıyan küçük torunu Yunus sürpriz yaptı.
İsmail Timuçin’in “Bu okulu 27 yıl önce kurduğu için kendisine plaket takdim edilecek” diyerek sahneye davet ettiği dede Yunus Gündoğdu’ya bu plaketi küçük torunu Yunus Gündoğdu verdi. Torunu sahneye koşarken eşi Arzu Gündoğdu ile eğilip kucaklayan ve öpen Yunus Gündoğdu plaketini torununun elinden aldı. Torun Yunus ayrıca “en küçük ödül veren insan” olarak kayıtlara geçti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.