HAKSIZLIKLARIN İÇİNDE ARTIK DURAMAM

SİYASET 19.02.2024 - 13:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 13:39 1609+ kez okundu.
 

HAKSIZLIKLARIN İÇİNDE ARTIK DURAMAM

İYİ Parti Kurucu Üyesi ve Basın Danışmanı Cihan İşisağ İstifa Etti.
İYİ Parti'nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden ve uzun yıllardır basın danışmanı olarak görev yapan Cihan İşisağ, partisinde yaşanan haksızlıklara dayanamayarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Azime Kocacık'ın aynı sebeplerden istifa ettiğini açıklamasının ardından, parti bünyesinde 7,5 yıldır Basın Danışmanı olarak hizmet veren Cihan İşisağ'da istifa etti. Parti içerisinde son günlerde aday gösterme sürecinde yaşanan tartışmaların ardından birçok üyenin tepkisini dile getirmesiyle birlikte, İşisağ'ın istifası da dikkat çekti. İYİ PARTİ EMEKÇİLERİNİ RENCİDE ETTİ SEÇİLMİŞLERİ SEÇMEK İSTEMİYORUM İşisağ, istifasını şu sözlerle duyurdu: “İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesiyim. Partinin kuruluşundan bu yana önemli görevler aldım 7,5 yıldır basın danışmanı olarak görev yapmaktayım. Partide liyakat bir yana yapılan haksızlıklar had safhada. Önce Sarıçam İlçe başkanımız Ahmet Köse'ye ardından İl Başkanımız Birol Büyüköztürk' e yapılan haksızlıkları görmezden gelemezdim. Bu kadar emeklerle kurulan bu parti öz verili çalışan tüm arkadaşları rencide etmiştir. Bugün den itibaren büyük emekleri verdiğim gece gündüz demeden özveri ile çalıştığım partimden istifa ediyorum. Seçilmişleri seçmek istemiyorum. Soner Çetin'nin İYİ Parti'de işi ne”diyerek tepki gösterdi.
İYİ Parti Kurucu Üyesi ve Basın Danışmanı Cihan İşisağ İstifa Etti.

İYİ Parti'nin Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden ve uzun yıllardır basın danışmanı olarak görev yapan Cihan İşisağ, partisinde yaşanan haksızlıklara dayanamayarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Azime Kocacık'ın aynı sebeplerden istifa ettiğini açıklamasının ardından, parti bünyesinde 7,5 yıldır Basın Danışmanı olarak hizmet veren Cihan İşisağ'da istifa etti. Parti içerisinde son günlerde aday gösterme sürecinde yaşanan tartışmaların ardından birçok üyenin tepkisini dile getirmesiyle birlikte, İşisağ'ın istifası da dikkat çekti.

İYİ PARTİ EMEKÇİLERİNİ RENCİDE ETTİ
SEÇİLMİŞLERİ SEÇMEK İSTEMİYORUM
İşisağ, istifasını şu sözlerle duyurdu: “İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesiyim. Partinin kuruluşundan bu yana önemli görevler aldım 7,5 yıldır basın danışmanı olarak görev yapmaktayım. Partide liyakat bir yana yapılan haksızlıklar had safhada. Önce Sarıçam İlçe başkanımız Ahmet Köse'ye ardından İl Başkanımız Birol Büyüköztürk' e yapılan haksızlıkları görmezden gelemezdim. Bu kadar emeklerle kurulan bu parti öz verili çalışan tüm arkadaşları rencide etmiştir. Bugün den itibaren büyük emekleri verdiğim gece gündüz demeden özveri ile çalıştığım partimden istifa ediyorum. Seçilmişleri seçmek istemiyorum. Soner Çetin'nin İYİ Parti'de işi ne”diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.