Halil Nacar itirazını yaptı

SİYASET 02.04.2024 - 13:10, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:10 1885 kez okundu.
 

Halil Nacar itirazını yaptı

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçe seçim kuruluna itirazını yaptı.
Yasal süreç içerisinde demokratik hakkını kullanan Dr. Halil Nacar, 71 bin 101 oy alırken 12 binden fazla oy ise geçersiz sayıldı. YASAL SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ Dr. Halil Nacar, “Seçimleri tamamlamış bulunmaktayız. Bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanlık seçimlerinde 12 bin 939, Meclis üyeliği seçimlerinde ise 14 bin 319 adet geçersiz oy tespit edildi. Ayrıca bizim yaptığımız incelemelerde seçimlerin sandık tutanaklarında aritmetik hatalar tespit ettik. Bunlardan dolayı kanuni ve hukuki çerçevede seçimlerimize itirazımızı yaptık ve sürecin en yakından takipçisi olacağız. Kesinleşecek seçim sonuçlarından sonra çıkan kararın Yüreğir’imize, Adana’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçe seçim kuruluna itirazını yaptı.

Yasal süreç içerisinde demokratik hakkını kullanan Dr. Halil Nacar, 71 bin 101 oy alırken 12 binden fazla oy ise geçersiz sayıldı.

YASAL SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ

Dr. Halil Nacar, “Seçimleri tamamlamış bulunmaktayız. Bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanlık seçimlerinde 12 bin 939, Meclis üyeliği seçimlerinde ise 14 bin 319 adet geçersiz oy tespit edildi. Ayrıca bizim yaptığımız incelemelerde seçimlerin sandık tutanaklarında aritmetik hatalar tespit ettik. Bunlardan dolayı kanuni ve hukuki çerçevede seçimlerimize itirazımızı yaptık ve sürecin en yakından takipçisi olacağız. Kesinleşecek seçim sonuçlarından sonra çıkan kararın Yüreğir’imize, Adana’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.