HALİL NACAR’A SEVGİ SELİ

DÜNYA 13.02.2024 - 11:55, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:55 2136+ kez okundu.
 

HALİL NACAR’A SEVGİ SELİ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
VATANDAŞIMIZA LAYIK OLACAĞIZ Sağlık İl Müdürlüğü, Baş Hekimlik ve doktorluk görevleri dönemlerinde halka dokunan ve kente sağlık konusunda önemli hizmetlerde bulunan Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Vatandaşlarımıza hizmet için yola çıktık ve inşallah onların desteğine layık olacağız” dedi. HALKIN DOKTORU HALKIN BAŞKANI Dr. Halil Nacar’ın etrafını saran, fotoğraf çektiren vatandaşlar, “Halkın doktoru, halkın başkanı sloganları atarak, Nacar’ın yanında ve destekçisi olduklarını söylediler.
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

VATANDAŞIMIZA LAYIK OLACAĞIZ

Sağlık İl Müdürlüğü, Baş Hekimlik ve doktorluk görevleri dönemlerinde halka dokunan ve kente sağlık konusunda önemli hizmetlerde bulunan Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Vatandaşlarımıza hizmet için yola çıktık ve inşallah onların desteğine layık olacağız” dedi.

HALKIN DOKTORU HALKIN BAŞKANI

Dr. Halil Nacar’ın etrafını saran, fotoğraf çektiren vatandaşlar, “Halkın doktoru, halkın başkanı sloganları atarak, Nacar’ın yanında ve destekçisi olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.