Halter Milli Takım antrenörü Eser vefat etti

GÜNDEM 13.07.2021 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1700+ kez okundu.
 

Halter Milli Takım antrenörü Eser vefat etti

Çukobirlikspor ve Milli Halter takımı antrenörü Cafer Eser 88 yaşında vefat etti. Uzun yıllardır rahatsız olan ve evinden çıkmayan Cafer Eser’in asıl mesleği terzi olmasına rağmen Memet, Salih, Ziya Suvar kardeşler başta olmak üzere İsmail Bayam, Bilal Doğan, Adil Gül, Mithat Sacanel, Erol ve Erdal Ekici, Erdinç Aslan, Fethi Ülke, Ömer Haydın ve Ali Güncel gibi yüzlerce rekortmen sporcuyu Balkan, Akdeniz Oyunları, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlara gitmelerini sağlamıştı... Cafer Eser, Naim Süleymaniglu'nu da milli takımda antrenörlüğünü yapmıştı. Cafer Eser için yarın 11.00'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası önünde yapılacak törenin ardından Kabasakal Mezarlığında toprağa verilecek.

Çukobirlikspor ve Milli Halter takımı antrenörü Cafer Eser 88 yaşında vefat etti.

Uzun yıllardır rahatsız olan ve evinden çıkmayan Cafer Eser’in asıl mesleği terzi olmasına rağmen Memet, Salih, Ziya Suvar kardeşler başta olmak üzere İsmail Bayam, Bilal Doğan, Adil Gül, Mithat Sacanel, Erol ve Erdal Ekici, Erdinç Aslan, Fethi Ülke, Ömer Haydın ve Ali Güncel gibi yüzlerce rekortmen sporcuyu Balkan, Akdeniz Oyunları, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlara gitmelerini sağlamıştı...

Cafer Eser, Naim Süleymaniglu'nu da milli takımda antrenörlüğünü yapmıştı.

Cafer Eser için yarın 11.00'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası önünde yapılacak törenin ardından Kabasakal Mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.