Hatipoğlu’ndan emeklilere ve ev hanımlarına destek sözü

SİYASET 14.03.2024 - 11:20, Güncelleme: 14.03.2024 - 11:20 1964+ kez okundu.
 

Hatipoğlu’ndan emeklilere ve ev hanımlarına destek sözü

Paylaşmanın bereketi Seyhan’ı saracak
Adana’da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, vizyon projelerle Seyhan’ın adını Türkiye’ye duyuracaklarını, Seyhan’da sosyal belediyecilik hizmetlerine de imza atacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarında projelerini halka bire bir aktaran Erdal Hatipoğlu, 10 yıldır hizmete susamış Seyhan’ı 1 Nisan’dan itibaren AK Parti belediyeciliği ile hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını müjdeledi. Hazırladıkları onlarca projelerle bebeğinden, gencine, yaşlısından engellisine kadar Seyhan’da yaşayan herkesin refah ve mutluluğuna katkı sunacaklarını kaydeden Hatipoğlu, “Sosyal projelerimiz arasında özellikle emeklilere ve ev hanımlarına Seyhan Kart ile 12 bin lira destek sözü veriyoruz. Emeklilerimizin bütçesine katkı sunacak, ev hanımlarına pazar desteği vereceğiz. Seyhan’da artık sen ben yok. Biz varız. Her zaman biriz ve beraberiz. Başımızın tacı emeklilerimiz ve ailenin temeli ev hanımları için başlatacağımız Seyhan Kart, bu desteklerden sadece bir tanesi. İnşallah 31 Mart’ta Seyhanlıların da teveccühleriyle Seyhan’ı gerçek belediyecilikle AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. 31 Mart’ın kazananı ben olmayacağım. AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Seyhan kazanacak, Seyhanlılar kazanacak, Seyhan’da yüzler bizimle gülecek. Yüzlerin güldüğü, neşenin eksik olmadığı, sokakların, caddelerin umutla dolduğu bir Seyhan için çalışacağız. Seyhan’ın kaybettiği zamanı telafi edecek, hizmetlerimizle 56 ilden büyük Seyhan ilçemizi Cumhur ittifakı olarak hak ettiği yere çok kısa sürede getireceğiz” dedi.
Paylaşmanın bereketi Seyhan’ı saracak

Adana’da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, vizyon projelerle Seyhan’ın adını Türkiye’ye duyuracaklarını, Seyhan’da sosyal belediyecilik hizmetlerine de imza atacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarında projelerini halka bire bir aktaran Erdal Hatipoğlu, 10 yıldır hizmete susamış Seyhan’ı 1 Nisan’dan itibaren AK Parti belediyeciliği ile hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını müjdeledi.
Hazırladıkları onlarca projelerle bebeğinden, gencine, yaşlısından engellisine kadar Seyhan’da yaşayan herkesin refah ve mutluluğuna katkı sunacaklarını kaydeden Hatipoğlu, “Sosyal projelerimiz arasında özellikle emeklilere ve ev hanımlarına Seyhan
Kart ile 12 bin lira destek sözü veriyoruz. Emeklilerimizin bütçesine katkı sunacak, ev hanımlarına pazar desteği vereceğiz. Seyhan’da artık sen ben yok. Biz varız. Her zaman biriz ve beraberiz. Başımızın tacı emeklilerimiz ve ailenin temeli ev hanımları için başlatacağımız Seyhan Kart, bu desteklerden sadece bir tanesi. İnşallah 31 Mart’ta Seyhanlıların da teveccühleriyle Seyhan’ı gerçek belediyecilikle AK Parti Belediyeciliği
ile buluşturacağız. 31 Mart’ın kazananı ben olmayacağım. AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Seyhan kazanacak, Seyhanlılar kazanacak, Seyhan’da yüzler bizimle gülecek. Yüzlerin güldüğü, neşenin eksik olmadığı, sokakların, caddelerin umutla dolduğu bir Seyhan için çalışacağız. Seyhan’ın kaybettiği zamanı telafi edecek, hizmetlerimizle 56 ilden büyük Seyhan ilçemizi Cumhur ittifakı olarak hak ettiği yere çok kısa sürede getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.