HAYDİ ŞİMŞEK TÜRKİYE AŞKINA

SPOR 23.08.2023 - 11:26, Güncelleme: 23.08.2023 - 11:26 4290+ kez okundu.
 

HAYDİ ŞİMŞEK TÜRKİYE AŞKINA

UEFA Konferans Ligi'nde CFR Cluj ve Osijek'i eleyerek play-off turuna yükselen Adana Demirspor, Genk ile mücadele edecek.
Mavi-Lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında deplasmanda Belçika'nın Genk takımı ile mücadele edecek. Genk-Adana Demirspor play-off ilk maçı yarın akşam saat 21:00'de başlayacak. Mavi-Lacivertliler 3. eleme turu rövanş maçında Osijek'e deplasmanda 3-2 mağlup olmasına rağmen toplamda 7-4'lük skorla turu atladı.   SANCAK'TAN ERTELEME YORUMU Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TFF'nin aldığı Avrupa kupalarındaki takımların lig maçlarını erteleme kararı ile ilgili konuşarak, alınan kararı doğru bulmadığını söyledi. "Tempoya alışmak lazımdı, ertelemek değil" şeklinde düşüncelerini ifade eden Başkan Sancak, "Diğer ülkeler erteledikten sonra, bizim ülkemiz Avrupa'da oynayan takımların maçlarını ertelemese eleştirilebilirdi. Ama bence ertelemek gerekirdi. Gruplara kalınırsa, 3 günde bir maç yapılacak. Buna alışmak lazım, futbolcuları alıştırmak lazım. Ama böyle bir karar verildikten sonra da saygı duymak lazım" diyerek, futbolcuların biraz daha fazla dinlenebileceğine dikkat çekti. BAŞAKŞEHİR TESİSLERİNDE ÇALIŞTI UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Genk maçının son hazırlıklarını Rams Başakşehir Futbol Kulübü'nün tesislerinde yapan Mavi-Lacivertliler, bugün öğle saatlerinde Belçika'nın Genk kentine uçtu. Akşam saatlerinde ise karşılaşmanın oynanacağı Cegeka Arena'da son antrenmanını yapacak olan Adana Demirsporlu futbolcular, daha sonra Genk karşılaşması için dinlenmeye çekilecek. PORTEKİZLİ HAKEM YÖNETECEK Konferans Ligi play-offg turunda yarın Belçika'da Cegeka Arena'da Genk'e konuk olacak Adana Demirspor'un tarihi randevusunun hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Yardımcıları ise Pedro Ribeiro ve Paulo Bras olarak belirlendi.
UEFA Konferans Ligi'nde CFR Cluj ve Osijek'i eleyerek play-off turuna yükselen Adana Demirspor, Genk ile mücadele edecek.

Mavi-Lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında deplasmanda Belçika'nın Genk takımı ile mücadele edecek.

Genk-Adana Demirspor play-off ilk maçı yarın akşam saat 21:00'de başlayacak.
Mavi-Lacivertliler 3. eleme turu rövanş maçında Osijek'e deplasmanda 3-2 mağlup olmasına rağmen toplamda 7-4'lük skorla turu atladı.
 
SANCAK'TAN ERTELEME YORUMU
Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TFF'nin aldığı Avrupa kupalarındaki takımların lig maçlarını erteleme kararı ile ilgili konuşarak, alınan kararı doğru bulmadığını söyledi. "Tempoya alışmak lazımdı, ertelemek değil" şeklinde düşüncelerini ifade eden Başkan Sancak, "Diğer ülkeler erteledikten sonra, bizim ülkemiz Avrupa'da oynayan takımların maçlarını ertelemese eleştirilebilirdi. Ama bence ertelemek gerekirdi. Gruplara kalınırsa, 3 günde bir maç yapılacak. Buna alışmak lazım, futbolcuları alıştırmak lazım. Ama böyle bir karar verildikten sonra da saygı duymak lazım" diyerek, futbolcuların biraz daha fazla dinlenebileceğine dikkat çekti.

BAŞAKŞEHİR TESİSLERİNDE ÇALIŞTI
UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Genk maçının son hazırlıklarını Rams Başakşehir Futbol Kulübü'nün tesislerinde yapan Mavi-Lacivertliler, bugün öğle saatlerinde Belçika'nın Genk kentine uçtu. Akşam saatlerinde ise karşılaşmanın oynanacağı Cegeka Arena'da son antrenmanını yapacak olan Adana Demirsporlu futbolcular, daha sonra Genk karşılaşması için dinlenmeye çekilecek.

PORTEKİZLİ HAKEM YÖNETECEK
Konferans Ligi play-offg turunda yarın Belçika'da Cegeka Arena'da Genk'e konuk olacak Adana Demirspor'un tarihi randevusunun hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Yardımcıları ise Pedro Ribeiro ve Paulo Bras olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.