Hills Healt Club üyeleri de Şinasi Lounge’yi tercih etti

GÜNDEM 28.08.2023 - 10:10, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:10 1493+ kez okundu.
 

Hills Healt Club üyeleri de Şinasi Lounge’yi tercih etti

Şinasi Efendi Caddesi’nin en nezihi, büyük organizasyonların aranan mekanı Şinasi Lounge sıra dışı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Hem eğlenmek hem de dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmak isteyenler Şinasi Lounge’yi tercih ediyor. Canlı müzik denince, Adana’da akla gelen ilk mekan olan Şinasi Lounge, bu kez Hills Health Club üyelerini ağırladı. Fazla kilolarını salonda bırakan misafirler, stresi de Şinasi Lounge’de atarak unutulmaz bir gece yaşadılar.  “Biz aileyiz” mottosuyla üyelerine hizmet veren Hills Health Club İşletmecisi Asilcan Küçükgöde, sık sık eğlence organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “Bu 7. Organizasyonumuz. Biz, üyelerimizle büyük ve güçlü bir aileyiz. Zaman zaman bu tür eğlence organizasyonları düzenleyerek aile bağlarımızı güçlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Yedincisini düzenledikleri organizasyon için Şinasi Lounge’yi tercih etme sebeplerini de açıklayan Küçükgöde, “Bu mekana sık sık gelirim. Geniş ve ferah bir mekan. Aynı zamanda misafirlerine sunduğu canlı müzik hizmeti de çok kaliteli. Çalışanları temiz ve güvenli. Ayrıca, dünya mutfağı tarzı ile yemek sıkıntımız da yok. İstediğimiz içecekler de mevcut” diyerek, ‘daha ne isteyelim?” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Hills Health Club üyeleri gecenin geç saatlerine kadar Ezgi Tilkal’ın seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarla eğlenerek, bol bol da oynayarak kurtlarını döktüler.
Şinasi Efendi Caddesi’nin en nezihi, büyük organizasyonların aranan mekanı Şinasi Lounge sıra dışı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hem eğlenmek hem de dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmak isteyenler Şinasi Lounge’yi tercih ediyor.

Canlı müzik denince, Adana’da akla gelen ilk mekan olan Şinasi Lounge, bu kez Hills Health Club üyelerini ağırladı. Fazla kilolarını salonda bırakan misafirler, stresi de Şinasi Lounge’de atarak unutulmaz bir gece yaşadılar.
 “Biz aileyiz” mottosuyla üyelerine hizmet veren Hills Health Club İşletmecisi Asilcan Küçükgöde, sık sık eğlence organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “Bu 7. Organizasyonumuz. Biz, üyelerimizle büyük ve güçlü bir aileyiz. Zaman zaman bu tür eğlence organizasyonları düzenleyerek aile bağlarımızı güçlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.


Yedincisini düzenledikleri organizasyon için Şinasi Lounge’yi tercih etme sebeplerini de açıklayan Küçükgöde, “Bu mekana sık sık gelirim. Geniş ve ferah bir mekan. Aynı zamanda misafirlerine sunduğu canlı müzik hizmeti de çok kaliteli. Çalışanları temiz ve güvenli. Ayrıca, dünya mutfağı tarzı ile yemek sıkıntımız da yok. İstediğimiz içecekler de mevcut” diyerek, ‘daha ne isteyelim?” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Hills Health Club üyeleri gecenin geç saatlerine kadar Ezgi Tilkal’ın seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarla eğlenerek, bol bol da oynayarak kurtlarını döktüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.