HİZMETİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 22.02.2024 - 13:26, Güncelleme: 22.02.2024 - 13:26 1524+ kez okundu.
 

HİZMETİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından yapılan tetkik ve analizler sonucunda orta hasarlı olduğu belirlenen blokların güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin Güçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor.  Rektörlük tarafından yayımlanan basın bülteninde, hastaların hizmetlerden kesintisiz olarak faydalanabileceği, güçlendirme çalışmalarının ise planlanandan daha uzun sürdüğüne dikkat çekildi. Hastalara hizmetin, Hematoloji-Onkoloji binası, Yüreğir Devlet Hastanesi yerleşkesi, acil servisin, kampüs ve Yüreğir Devlet Hastanesi'nde belirlenen polikliniklerde kesintisiz olarak devam ettiği belirtildi.  KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK Mart ayı içerisinde tamamlanması öngörülen güçlendirme çalışmalarının, beklenmedik nedenlerle geciktiği ifade edildi. Yanık Merkezi, yoğun bakım üniteleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri ile radyoloji gibi önemli birimlerin güçlendirilen bloklarda yer alacağı ve kısa süre içinde hizmete gireceği belirtildi. Ayrıca, Halk Sağlığı binasının güçlendirme çalışmalarının tamamlandığı ve 8 Mart'ta teslim alınacağı, diğer blokların güçlendirme projelerinin detaylı olarak tamamlandığı ve yapım ihale süreçlerinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Kamuoyuna duyurulan bildiride, Çukurova Üniversitesi'nin hastane alanındaki güçlendirme çalışmalarının sürecinin yakından takip edildiği vurgulandı.
Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından yapılan tetkik ve analizler sonucunda orta hasarlı olduğu belirlenen blokların güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin Güçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor. 

Rektörlük tarafından yayımlanan basın bülteninde, hastaların hizmetlerden kesintisiz olarak faydalanabileceği, güçlendirme çalışmalarının ise planlanandan daha uzun sürdüğüne dikkat çekildi. Hastalara hizmetin, Hematoloji-Onkoloji binası, Yüreğir Devlet Hastanesi yerleşkesi, acil servisin, kampüs ve Yüreğir Devlet Hastanesi'nde belirlenen polikliniklerde kesintisiz olarak devam ettiği belirtildi. 

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK
Mart ayı içerisinde tamamlanması öngörülen güçlendirme çalışmalarının, beklenmedik nedenlerle geciktiği ifade edildi. Yanık Merkezi, yoğun bakım üniteleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri ile radyoloji gibi önemli birimlerin güçlendirilen bloklarda yer alacağı ve kısa süre içinde hizmete gireceği belirtildi. Ayrıca, Halk Sağlığı binasının güçlendirme çalışmalarının tamamlandığı ve 8 Mart'ta teslim alınacağı, diğer blokların güçlendirme projelerinin detaylı olarak tamamlandığı ve yapım ihale süreçlerinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Kamuoyuna duyurulan bildiride, Çukurova Üniversitesi'nin hastane alanındaki güçlendirme çalışmalarının sürecinin yakından takip edildiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.