‘İhtiyaç sahiplerini konut sahibi yapacağız’

SİYASET 12.03.2024 - 11:42, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:42 1902+ kez okundu.
 

‘İhtiyaç sahiplerini konut sahibi yapacağız’

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş, baraj gölü kenarında vatandaşlarla buluştu, “Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi ve söz verdi
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş, baraj gölü kenarında vatandaşlarla buluştu, “Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi ve söz verdi   ‘İhtiyaç sahiplerini konut sahibi yapacağız’   İYİ Parti  Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Türkeş, yaptığı çalışmalar kapsamında Adnan Menderes  Bulvarında vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir gününü yaşayan Baraj gölünün kenarındaki vatandaşlar Türkeş’e yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık bir halk topluluğu karşısında konuşan Türkeş, yapacağı  projelerinden bazılarını vatandaşlara açıkladı. Adana’nın hizmetten uzak, hizmete hasret kaldığını vurgulayan Türkeş, “Çıkardığımız projelerimizle ortaya çok ciddi iddialar koyduk. Adana çok uzun yıllardır hizmetten uzak kaldı. Vizyon projelerimizle Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi.  İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Adana’nın en büyük problemi olan imar konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile işbirliği içinde, ilçelerin ihtiyacına yönelik çalışacaklarını söyledi. Bunu yaparken, hali hazırda var olan İmar A.Ş. aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik düşük faizli, erişilebilir, ulaşılabilir konutlar üreteceklerinin müjdesini veren Türkeş, depreme dayanıklı, Adana’nın sosyo kültürel yapısına uygun, emekli ve çocuklu ailelere uygun yaşam alanları oluşturacaklarının sözünü verdi. Türkeş, sözlerine şöyle devam etti: “Adana’ya ivme kazandıracak kaynakları çok kuvvetli. Bu kaynakları iyi koordine edecek ve onları sahada organize edecek bir başkana ihtiyaç var. O başkanda Ayyüce Türkeş olacak,  ben buna inanıyorum. Yıllardır köy görünümünden kurtulamayan Adana’yı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız” sözlerine yer verdi.
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş, baraj gölü kenarında vatandaşlarla buluştu, “Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi ve söz verdi

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş, baraj gölü kenarında vatandaşlarla buluştu, “Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi ve söz verdi

 

‘İhtiyaç sahiplerini konut sahibi yapacağız’

 

İYİ Parti  Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Türkeş, yaptığı çalışmalar kapsamında Adnan Menderes  Bulvarında vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir gününü yaşayan Baraj gölünün kenarındaki vatandaşlar Türkeş’e yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık bir halk topluluğu karşısında konuşan Türkeş, yapacağı  projelerinden bazılarını vatandaşlara açıkladı.

Adana’nın hizmetten uzak, hizmete hasret kaldığını vurgulayan Türkeş, “Çıkardığımız projelerimizle ortaya çok ciddi iddialar koyduk. Adana çok uzun yıllardır hizmetten uzak kaldı. Vizyon projelerimizle Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi. 

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Adana’nın en büyük problemi olan imar konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile işbirliği içinde, ilçelerin ihtiyacına yönelik çalışacaklarını söyledi. Bunu yaparken, hali hazırda var olan İmar A.Ş. aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik düşük faizli, erişilebilir, ulaşılabilir konutlar üreteceklerinin müjdesini veren Türkeş, depreme dayanıklı, Adana’nın sosyo kültürel yapısına uygun, emekli ve çocuklu ailelere uygun yaşam alanları oluşturacaklarının sözünü verdi. Türkeş, sözlerine şöyle devam etti:

“Adana’ya ivme kazandıracak kaynakları çok kuvvetli. Bu kaynakları iyi koordine edecek ve onları sahada organize edecek bir başkana ihtiyaç var. O başkanda Ayyüce Türkeş olacak,  ben buna inanıyorum. Yıllardır köy görünümünden kurtulamayan Adana’yı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.