Sigorta Cini’nin internet sitesi yenilendi!

17.01.2017 - 09:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1405+ kez okundu.
 

Sigorta Cini’nin internet sitesi yenilendi!

    Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, müşterilerine daha kolay ve hızlı hizmet verme amacıyla internet sitesinin tasarımını yeniledi. Çözüm odaklı yaklaşımıyla işlevselliği ön planda tutulan internet sitesi, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor.   Türkiye genelindeki mağazaları, internet sitesi ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile her zaman müşterilerinin yanında olan Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, kullanıcılarına daha iyi hizmet verme amacıyla web ve mobil sitesini yeniledi. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ihtiyaç duyulan sigorta ürünleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve teklif almak artık daha da kolay. Sadece 3 adımda karşılaştırmalı kasko ve trafik sigortası teklifi sunan Sigorta Cini, konusunda uzman sigorta danışmanları ile her aşamada kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.   Yenilenen tasarımı ile öne çıkan Sigorta Cini mobil sitesi, kullanıcıların mobil cihazlardan da aradıkları bilgilere kolaylıkla ulaşabilmelerini ve ihtiyaç duydukları ürünler için tekliflerini daha hızlı bir şekilde alabilmelerini sağlıyor.   Soruların cevabı Sigorta Cini Blog’da Sigorta ve günlük yaşamla ilgili pratik bilgilerle birlikte merak edilen birçok konuda kaynak sağlayan Sigorta Cini Blog da düzenli olarak yayınlanan yeni içerikleriyle dikkat çekiyor. Sigorta pazarında daha bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturmayı hedefleyen Sigorta Cini, blog aracılığıyla Türkiye’de sigorta konusunda farkındalığı artırmayı amaçlıyor.      Sigorta Cini Hakkında: Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, birden çok kanalı ile sunduğu sigortacılık hizmeti ile sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Türkiye genelinde 8 ilde 23 mağazada 130 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini mağazaları, internet sitesi ve çağrı merkezinde müşteri odaklı hizmete büyük önem veriliyor. Müşterilerin sigorta talepleri kişiye özel olarak analiz edilerek hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir hizmet sunuluyor. Sigorta Cini; AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, AIG ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık  hizmeti vermektedir. www.sigortacini.com.tr

 

 

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, müşterilerine daha kolay ve hızlı hizmet verme amacıyla internet sitesinin tasarımını yeniledi. Çözüm odaklı yaklaşımıyla işlevselliği ön planda tutulan internet sitesi, kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor.

 

Türkiye genelindeki mağazaları, internet sitesi ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile her zaman müşterilerinin yanında olan Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, kullanıcılarına daha iyi hizmet verme amacıyla web ve mobil sitesini yeniledi. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ihtiyaç duyulan sigorta ürünleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve teklif almak artık daha da kolay. Sadece 3 adımda karşılaştırmalı kasko ve trafik sigortası teklifi sunan Sigorta Cini, konusunda uzman sigorta danışmanları ile her aşamada kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

 

Yenilenen tasarımı ile öne çıkan Sigorta Cini mobil sitesi, kullanıcıların mobil cihazlardan da aradıkları bilgilere kolaylıkla ulaşabilmelerini ve ihtiyaç duydukları ürünler için tekliflerini daha hızlı bir şekilde alabilmelerini sağlıyor.

 

Soruların cevabı Sigorta Cini Blog’da

Sigorta ve günlük yaşamla ilgili pratik bilgilerle birlikte merak edilen birçok konuda kaynak sağlayan Sigorta Cini Blog da düzenli olarak yayınlanan yeni içerikleriyle dikkat çekiyor. Sigorta pazarında daha bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturmayı hedefleyen Sigorta Cini, blog aracılığıyla Türkiye’de sigorta konusunda farkındalığı artırmayı amaçlıyor.   

 

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, birden çok kanalı ile sunduğu sigortacılık hizmeti ile sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Türkiye genelinde 8 ilde 23 mağazada 130 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini mağazaları, internet sitesi ve çağrı merkezinde müşteri odaklı hizmete büyük önem veriliyor. Müşterilerin sigorta talepleri kişiye özel olarak analiz edilerek hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir hizmet sunuluyor. Sigorta Cini; AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, AIG ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık  hizmeti vermektedir. www.sigortacini.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.