İsotlar’dan Renault ve Dacia’da yüz güldüren fırsatlar

30.01.2017 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1326+ kez okundu.
 

İsotlar’dan Renault ve Dacia’da yüz güldüren fırsatlar

Otomotiv sektöründe yarım asırlık deneyim ve güvenle hizmet veren İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyetlerini sürdüren İsotlar Renault, Renault’un binek ve hafif ticari modelleri ve Dacia’nın yenilenen ürün gamı ile hem daha şık, hem daha donanımlı hale gelen modellerinde, cazip fiyat ve ödeme seçenekleri sunuyor.   Ticari araç almak isteyenlere, faizsiz kredi imkânı veya nakit alımlarda çok özel indirim fırsatı sunan İsotlar Renault; Binek araç düşünen müşterilerine ise sınırlı sayıdaki 2016 model fırsat ürünlerine çok cazip fiyatlarla sahip olma imkanı sağlıyor. Ayrıca, kredi tutarı ve vadeye  göre değişkenlik gösteren esnek faiz oranları ile finansman desteği,  İsotlar showroomlarında alıcıları bekliyor.  MAKYAJLI YENİ SANDERO ARTIK DAHA DONANIMLI Otomotiv sektöründe sürekli kendini yenileyerek, hizmet ağını genişleten İsotlar Renault, müşterilerini, Dacia Yeni Sandero modelinde de kışa özel cazip imkanlardan yararlandırıyor. Makyajlanan Yeni Faz ile artık daha donanımlı ve konforlu olan Dacia Sandero Stepway’de; çift modlu Cruise Control (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici) Elektrikli dikiz aynaları ve led gündüz farları gibi teknolojik bir çok donanım artık standart olarak kullanıcılara sunulmakta.

Otomotiv sektöründe yarım asırlık deneyim ve güvenle hizmet veren İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyetlerini sürdüren İsotlar Renault, Renault’un binek ve hafif ticari modelleri ve Dacia’nın yenilenen ürün gamı ile hem daha şık, hem daha donanımlı hale gelen modellerinde, cazip fiyat ve ödeme seçenekleri sunuyor.

 

Ticari araç almak isteyenlere, faizsiz kredi imkânı veya nakit alımlarda çok özel indirim fırsatı sunan İsotlar Renault; Binek araç düşünen müşterilerine ise sınırlı sayıdaki 2016 model fırsat ürünlerine çok cazip fiyatlarla sahip olma imkanı sağlıyor. Ayrıca, kredi tutarı ve vadeye  göre değişkenlik gösteren esnek faiz oranları ile finansman desteği,  İsotlar showroomlarında alıcıları bekliyor.

 MAKYAJLI YENİ SANDERO ARTIK DAHA DONANIMLI

Otomotiv sektöründe sürekli kendini yenileyerek, hizmet ağını genişleten İsotlar Renault, müşterilerini, Dacia Yeni Sandero modelinde de kışa özel cazip imkanlardan yararlandırıyor. Makyajlanan Yeni Faz ile artık daha donanımlı ve konforlu olan Dacia Sandero Stepway’de; çift modlu Cruise Control (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici) Elektrikli dikiz aynaları ve led gündüz farları gibi teknolojik bir çok donanım artık standart olarak kullanıcılara sunulmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.