Büyükşehire kan bulaştı

17.02.2017 - 15:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1473+ kez okundu.
 

Büyükşehire kan bulaştı

Büyükşehir belediyesi birimlerinin birisinde personeller arasında çıkan silahlı çatışmada, olaya karışan personellerden birinin Çevre Koruma Daire Başkanı Çelebi Akkuş’un eski koruması olduğu söyleniyor. Çatışma esnasında kasıklarından ağır yaralanan personel hastaneye kaldırıldı.            Adana Büyükşehir Belediyesi’nde silahlar konuştu. Çevre Koruma Daire Başkanı Çelebi Akkuş’un eski koruması Fatih Genç, belediye personellerinden Çağrı Ün’ü vurdu. Ün’ün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.   ŞAİBELER VE KANLI SALDIRI…. Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları, Adana-Ceyhan grubu gerginliği, ikramiye ve işçi maaşlarının ödenmemesi, belediye birimlerinin icralık olması, iş takipçiliği, imar kıyağı, bankamatikçi ve personel yoğunluğu gibi iddialarla anılan Adana Büyükşehir Belediyesi, bu kez de kanlı bir saldırıya sahne oldu.   TARAFLAR BİRBİRİNE SALDIRDI   Alınan bilgiye göre belediye birimlerinda çalışan personeller arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine saldırdı. Bu sırada Çevre Koruma Dairesi Başkanı Çelebbi Akkuş’un eski koruması Fatih Genç, tabancasını çekerek peş peşe kurşun yağdırdı... MİLLETVEKİLİ ADAYININ OĞLU   Açılan ateş sonucu belediye çalışanlarından Çağrı Ün, kasığından ve bacaklarından vuruldu. Çağrı Ün’ün eski Numune Hastanesi Başhekimi ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Mehmet Ali Ün’ün oğlu olduğu öğrenildi. Çatışmanın ardından polis soruşturma başlattı… ODASINA GİRDİ VE ATEŞ ETTİ Olay dün sabah saat 09.00'da Geri Dönüşüm Tesisleri'nde meydana geldi. Kurum personeli Fatih Genç, müdürü Çağrı Ün'ün odasına girdi. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Genç, belinden çıkardığı tabancayla müdürü bacak ve kasağından vurdu. Yaralı Ün, Seyhan Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınırken, Genç ise kayıplara karıştı. KIZ İSTEME DAVASI MI? Başka bir iddiaya göre ise, saldırgan Fatih Genç, belediye çalışan sevdiği kızı istemeye gider. Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürü Çağrı Ün ise saldırgan Fatih Keskin’in müdürü olduğu için aile Ün’e Genç’i sorar.  Ün ise olumsuz konuşur. Bunu duyan Genç ise öfkeyle müdürün odasına gidip ateş açtı.    

Büyükşehir belediyesi birimlerinin birisinde personeller arasında çıkan silahlı çatışmada, olaya karışan personellerden birinin Çevre Koruma Daire Başkanı Çelebi Akkuş’un eski koruması olduğu söyleniyor. Çatışma esnasında kasıklarından ağır yaralanan personel hastaneye kaldırıldı. 

 

 

 

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde silahlar konuştu. Çevre Koruma Daire Başkanı Çelebi Akkuş’un eski koruması Fatih Genç, belediye personellerinden Çağrı Ün’ü vurdu. Ün’ün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

 

ŞAİBELER VE KANLI SALDIRI….

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları, Adana-Ceyhan grubu gerginliği, ikramiye ve işçi maaşlarının ödenmemesi, belediye birimlerinin icralık olması, iş takipçiliği, imar kıyağı, bankamatikçi ve personel yoğunluğu gibi iddialarla anılan Adana Büyükşehir Belediyesi, bu kez de kanlı bir saldırıya sahne oldu.

 

TARAFLAR BİRBİRİNE SALDIRDI

 

Alınan bilgiye göre belediye birimlerinda çalışan personeller arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine saldırdı. Bu sırada Çevre Koruma Dairesi Başkanı Çelebbi Akkuş’un eski koruması Fatih Genç, tabancasını çekerek peş peşe kurşun yağdırdı...

MİLLETVEKİLİ ADAYININ OĞLU

 

Açılan ateş sonucu belediye çalışanlarından Çağrı Ün, kasığından ve bacaklarından vuruldu. Çağrı Ün’ün eski Numune Hastanesi Başhekimi ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Mehmet Ali Ün’ün oğlu olduğu öğrenildi. Çatışmanın ardından polis soruşturma başlattı…

ODASINA GİRDİ VE ATEŞ ETTİ

Olay dün sabah saat 09.00'da Geri Dönüşüm Tesisleri'nde meydana geldi. Kurum personeli Fatih Genç, müdürü Çağrı Ün'ün odasına girdi. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Genç, belinden çıkardığı tabancayla müdürü bacak ve kasağından vurdu. Yaralı Ün, Seyhan Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınırken, Genç ise kayıplara karıştı.

KIZ İSTEME DAVASI MI?

Başka bir iddiaya göre ise, saldırgan Fatih Genç, belediye çalışan sevdiği kızı istemeye gider. Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Atık ve Geri Dönüşüm Tesisleri Şube Müdürü Çağrı Ün ise saldırgan Fatih Keskin’in müdürü olduğu için aile Ün’e Genç’i sorar.  Ün ise olumsuz konuşur. Bunu duyan Genç ise öfkeyle müdürün odasına gidip ateş açtı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.