Korsan kurultaya yargı tokadı!

SİYASET 21.06.2017 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1191+ kez okundu.
 

Korsan kurultaya yargı tokadı!

MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, Ankara 3.Asliye Mahkemesi’nin korsan kongreyi ‘yok hükmünde’ saymasını değerlendirdi. Çelik; MHP’yi adliye koridorlarına taşıyanların yargıdan hakettikleri cevabı aldığını belirterek, “Türk siyasi hayatında büyük bedeller ödemiş olan MHP’yi teslim almaya çalışanlar, bir kez daha hüsrana uğradı. MHP Genel Başkanımız, Başbuğumuz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin engin öngörüsü, dik duruşu ve kararlı tavrı karşısında emellerine ulaşamayan iç ve dış odaklar, partimizi yıpratmak ve teslim alabilmek için 48 yıllık MHP’yi adliye koridorlarına düşürmüştür.  Ülkücü Camiayı yıpratmak isteyen çevrelerin maşası olan bu çevreler; artık tarlalarda, otel lobilerinde, kapalı kapılar ardında yaptıkları hesaplarla partimizi teslim alamayacaklarını öğrenmek zorunda kaldı. Ankara 3.Asliye Mahkemesi’nin ‘korsan kongreyi’ tüm kararlarıyla birlikte iptal etmesi ve ‘yok hükmünde’ sayması, bu çevrelere verilmiş önemli bir derstir” dedi. Çelik, “48 yıllık ülkücü ve milliyetçi hareketi mahkeme kapılarına taşıyanlar, Genel Merkezimizin tebliği dışında hareket edenler, dış odakların maşası haline gelenler, hayal kırıklığına uğradı. Bu çevrelerin asıl amacı parti içi muhalefet etmek değil, partimizi teslim almaktı. Ancak ülkücü hareketin teslim alınamayacağını öğrenemeyen bu çevrelerin hazin sonu, bundan sonra da aynı çerçevede hareket etmek isteyenlere ders niteliğindedir” diye konuştu. MHP Çukurova İlçe Başkanı Çelik, “Ülkücü-milliyetçi hareketin olmazsa olmazı lidere sadakattir. Türk milliyetçiliğinin siyasi hareket merkezi MHP’dir. Çukurova İlçe Başkanı olarak; tavizsiz bir şekilde önce ülkem, sonra milletim ve daha sonra da partim diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin  emrindeyim. Sayın Başbuğumuzun tavizsiz dik duruşu, milim sapmaksızın kararlı ve ilkeli davranışları, hepimizi gururlandırdı” dedi. Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, etrafının yangın yerine döndüğünü, iç ve dış odakların ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için fırsat kolladığı bir dönemde, Türk Milliyetçilerinin, Ülkücü camianın daha dikkatli, uyanık ve kararlı olması gerektiğini ifade eden Çelik, “Ülkülerimiz doğrultusunda, hareketimizin ilelebet emrinde olmayı kendime bir görev ve şeref sayıyorum. Cenab-ı Allah ülkücü- Milliyetçi Hareket’e nifak tohumu saçmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” diye konuştu.  

MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, Ankara 3.Asliye Mahkemesi’nin korsan kongreyi ‘yok hükmünde’ saymasını değerlendirdi.

Çelik; MHP’yi adliye koridorlarına taşıyanların yargıdan hakettikleri cevabı aldığını belirterek, “Türk siyasi hayatında büyük bedeller ödemiş olan MHP’yi teslim almaya çalışanlar, bir kez daha hüsrana uğradı. MHP Genel Başkanımız, Başbuğumuz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin engin öngörüsü, dik duruşu ve kararlı tavrı karşısında emellerine ulaşamayan iç ve dış odaklar, partimizi yıpratmak ve teslim alabilmek için 48 yıllık MHP’yi adliye koridorlarına düşürmüştür. 

Ülkücü Camiayı yıpratmak isteyen çevrelerin maşası olan bu çevreler; artık tarlalarda, otel lobilerinde, kapalı kapılar ardında yaptıkları hesaplarla partimizi teslim alamayacaklarını öğrenmek zorunda kaldı. Ankara 3.Asliye Mahkemesi’nin ‘korsan kongreyi’ tüm kararlarıyla birlikte iptal etmesi ve ‘yok hükmünde’ sayması, bu çevrelere verilmiş önemli bir derstir” dedi.

Çelik, “48 yıllık ülkücü ve milliyetçi hareketi mahkeme kapılarına taşıyanlar, Genel Merkezimizin tebliği dışında hareket edenler, dış odakların maşası haline gelenler, hayal kırıklığına uğradı. Bu çevrelerin asıl amacı parti içi muhalefet etmek değil, partimizi teslim almaktı. Ancak ülkücü hareketin teslim alınamayacağını öğrenemeyen bu çevrelerin hazin sonu, bundan sonra da aynı çerçevede hareket etmek isteyenlere ders niteliğindedir” diye konuştu.

MHP Çukurova İlçe Başkanı Çelik, “Ülkücü-milliyetçi hareketin olmazsa olmazı lidere sadakattir. Türk milliyetçiliğinin siyasi hareket merkezi MHP’dir. Çukurova İlçe Başkanı olarak; tavizsiz bir şekilde önce ülkem, sonra milletim ve daha sonra da partim diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin  emrindeyim. Sayın Başbuğumuzun tavizsiz dik duruşu, milim sapmaksızın kararlı ve ilkeli davranışları, hepimizi gururlandırdı” dedi.

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, etrafının yangın yerine döndüğünü, iç ve dış odakların ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için fırsat kolladığı bir dönemde, Türk Milliyetçilerinin, Ülkücü camianın daha dikkatli, uyanık ve kararlı olması gerektiğini ifade eden Çelik, “Ülkülerimiz doğrultusunda, hareketimizin ilelebet emrinde olmayı kendime bir görev ve şeref sayıyorum. Cenab-ı Allah ülkücü- Milliyetçi Hareket’e nifak tohumu saçmak isteyenlere fırsat vermesin. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.