NİHAYET KUZU ETİ SATACAK!

GÜNDEM 10.08.2017 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3103+ kez okundu.
 

NİHAYET KUZU ETİ SATACAK!

  Adana’da Et ve Süt Kurumu 14 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kuzu eti satmaya başlayacak.  Kurum, Ramazan ayından bu yana şehirdeki kurum ve franchisee mağazalarında kuzu eti satışı yapmıyordu. Kuzu etinin kilogram fiyatı kasaplarda parça olarak fiyatı 60 lira, kıyma olarak ise 50 liradan satılıyor. Et ve Süt Kurumu’nun şehirde, Kozan yolu, Çukurova, Yenidoğan mahallesindeki Kombine satış mağazası, Barajyolu ile Seyhan’da satış mağazaları bulunuyor. Kuzu etinin kıyma ve parça olarak satılacağı ancak fiyatının kaç lira olacağı konusunda ise açıklama yapılmadı. 2017 yılı başında kuzu kıyma 43, kemiksiz kuşbaşı ise 40 liradan satılıyordu.

 

Adana’da Et ve Süt Kurumu 14 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kuzu eti satmaya başlayacak. 
Kurum, Ramazan ayından bu yana şehirdeki kurum ve franchisee mağazalarında kuzu eti satışı yapmıyordu. Kuzu etinin kilogram fiyatı kasaplarda parça olarak fiyatı 60 lira, kıyma olarak ise 50 liradan satılıyor. Et ve Süt Kurumu’nun şehirde, Kozan yolu, Çukurova, Yenidoğan mahallesindeki Kombine satış mağazası, Barajyolu ile Seyhan’da satış mağazaları bulunuyor. Kuzu etinin kıyma ve parça olarak satılacağı ancak fiyatının kaç lira olacağı konusunda ise açıklama yapılmadı. 2017 yılı başında kuzu kıyma 43, kemiksiz kuşbaşı ise 40 liradan satılıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.