20 YILLIK HASRET BALÇİÇEK İLTER’LE OLAY YERİ’NDE SON BULDU

23.12.2017 - 07:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1327+ kez okundu.
 

20 YILLIK HASRET BALÇİÇEK İLTER’LE OLAY YERİ’NDE SON BULDU

    Hafta için her gün Balçiçek İlter’in sunumuyla 13:00’da Star’da izleyicileriyle buluşan Olay Yeri programında gözyaşları sel oldu.   20 yıl önce Bursa’da bulunan Zübeyde Hanım Doğumevi’nde dünyaya gelen ve 10 saatlikken evlatlık verilen Esra, öz annesine kavuştu. 14 yaşındayken evlatlık olduğunu kendisini büyüten annesiyle kavga ederken teyzesinden öğrenen Esra, o gün bugündür kendisini doğuran anneyi bulmak için çabaladı.   ANNE VE KIZ İLK KEZ GÖRÜŞTÜ   Olay Yeri ekibinin titiz çalışmasıyla ortaya çıkan gerçek anne ve Esra’nın canlı yayındaki ilk buluşmaları herkesin yüreğini dağladı. Esra ve annesinin kavuşma anında gözyaşları tutulamadı. Esra’yı büyüten Perihan Hanım ise canlı yayına katılarak “Esra artık annesini buldu, ona bütün kapılarım kapandı” dedi…  

 

 

Hafta için her gün Balçiçek İlter’in sunumuyla 13:00’da Star’da izleyicileriyle buluşan Olay Yeri programında gözyaşları sel oldu.

 

20 yıl önce Bursa’da bulunan Zübeyde Hanım Doğumevi’nde dünyaya gelen ve 10 saatlikken evlatlık verilen Esra, öz annesine kavuştu. 14 yaşındayken evlatlık olduğunu kendisini büyüten annesiyle kavga ederken teyzesinden öğrenen Esra, o gün bugündür kendisini doğuran anneyi bulmak için çabaladı.

 

ANNE VE KIZ İLK KEZ GÖRÜŞTÜ

 

Olay Yeri ekibinin titiz çalışmasıyla ortaya çıkan gerçek anne ve Esra’nın canlı yayındaki ilk buluşmaları herkesin yüreğini dağladı. Esra ve annesinin kavuşma anında gözyaşları tutulamadı.

Esra’yı büyüten Perihan Hanım ise canlı yayına katılarak “Esra artık annesini buldu, ona bütün kapılarım kapandı” dedi…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.