Her şey Osmaniye’nin tanıtımı için

GÜNDEM 07.01.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1325+ kez okundu.
 

Her şey Osmaniye’nin tanıtımı için

OSMANİYE-Osmaniye'de otoyol üzerindeki polis uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerine, şehrin tanıtımı için çeşitli hediyeler verildi.7 Ocak Osmaniye'nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Adana Gaziantep E 90 otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde, "Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği" tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi. Hazırlatılan yerfıstığı figürlü anahtarlık, kavrulmuş yerfıstığı ve 'Osmaniye İlini Tanıyalım' başlıklı broşürün bulunduğu 5 bin hediye paketi, dernek üyeleri tarafından diğer şehirlere ait araçların sürücülerine hediye edildi.  Dernek Başkanı Bahri Çolpan, kentin tanıtımı için bu faaliyeti organize ettiklerini belirterek, "Osmaniye'miz 21 yıllık bir vilayet ama gerçekten tanınmaya ihtiyacı var. Bu yaptığımız etkinliğin Osmaniye'nin tanıtımına bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. Osmaniye adına yapılan her türlü güzel işin yanında beraber ve destekçi olacaklarını belirten AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, "Kaleler şehri Osmaniye'miz kadim bir yerleşim yeri ve doğa harikası bir bölge. Sadece ulusal değil uluslar arası anlama da tanıtmamız lazım. Bunun içinde böyle bir birliktelik ve beraberlik çok önemli diye düşünüyorum. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu. Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise şunları kaydetti: "Osmaniye konum itibariyle gerçekten denize takın mesafede olması, içinden otoban geçmesi, trenin il içerisinden geçmiş olması Osmaniye gelecek anlamda da bölgenin parlayan bir yıldızı olacağına inanıyorum. Osmaniye sadece bir tarım şehri değil, ayrıca bir sanayi şehri olma yönünde de hızla ilerlemekte bunu memnuniyetle müşahede ediyoruz."(EGEMEN)

OSMANİYE-Osmaniye'de otoyol üzerindeki polis uygulama noktasında durdurulan araçların sürücülerine, şehrin tanıtımı için çeşitli hediyeler verildi.7 Ocak Osmaniye'nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Adana Gaziantep E 90 otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde, "Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği" tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi. Hazırlatılan yerfıstığı figürlü anahtarlık, kavrulmuş yerfıstığı ve 'Osmaniye İlini Tanıyalım' başlıklı broşürün bulunduğu 5 bin hediye paketi, dernek üyeleri tarafından diğer şehirlere ait araçların sürücülerine hediye edildi.  Dernek Başkanı Bahri Çolpan, kentin tanıtımı için bu faaliyeti organize ettiklerini belirterek, "Osmaniye'miz 21 yıllık bir vilayet ama gerçekten tanınmaya ihtiyacı var. Bu yaptığımız etkinliğin Osmaniye'nin tanıtımına bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
Osmaniye adına yapılan her türlü güzel işin yanında beraber ve destekçi olacaklarını belirten AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, "Kaleler şehri Osmaniye'miz kadim bir yerleşim yeri ve doğa harikası bir bölge. Sadece ulusal değil uluslar arası anlama da tanıtmamız lazım. Bunun içinde böyle bir birliktelik ve beraberlik çok önemli diye düşünüyorum. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise şunları kaydetti: "Osmaniye konum itibariyle gerçekten denize takın mesafede olması, içinden otoban geçmesi, trenin il içerisinden geçmiş olması Osmaniye gelecek anlamda da bölgenin parlayan bir yıldızı olacağına inanıyorum. Osmaniye sadece bir tarım şehri değil, ayrıca bir sanayi şehri olma yönünde de hızla ilerlemekte bunu memnuniyetle müşahede ediyoruz."(EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.