“TEHDİT EDİLİYORUZ”

GÜNDEM 21.01.2018 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2328+ kez okundu.
 

“TEHDİT EDİLİYORUZ”

İnsanlık dışı olayın mağduru engelli Agit Acun’a sosyal medya üzerinden çirkin bir saldırı yapıldı. Anne Acun ise davacı olmamaları için baskı gördüklerini söyledi.
    Adana’da, minibüste dört kişi tarafından öldüresiye dövülen işitme engelli Agit Acun’un ailesi, saldırganlardan birinin ailesi tarafından tehdit edildiklerini öne sürdü. İnsanlık dışı olayla ilgili sosyal medya üzerinden de çirkin bir saldırı yapıldı.   “HIRSIZ, O… ÇOCUĞU, PKK’LI” Minibüsteki insanlık dışı olayın ardından bir kişi tweet üzerinden “Bu çocuk hırsız. O… çocuğunun tekidir. Oyuna gelmeyin. Bu adam PKK’lı bize yakışmaz” şeklinde bir paylaşımda bulundu.  20 yaşındaki Agit Acun’un kanser hastası annesi Cihan Acun, CHP’li kadınların ziyaretinde saldırganlardan birinin ailesi tarafından tehdit edildiğini söyledi. “AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER” Anne Acun, CHP’li kadınlara, “Saldırganlardan birinin ailesi, ‘davacı olursanız siz bilirsiniz. Azdan az gider, çoktan çok gider. Mafya tanıdıklarımız var’ diyerek bizi tehdit ediyor” dedi. Merkez Seyhan ilçesi Yenibey mahallesinde yoksulluk içinde yaşayan Acun ailesinin 8 çocuğundan 3’ü engelli. “ACUN AİLESİ YALNIZ DEĞİLDİR” Acun ailesi bakkal dükkanı işleterek geçiniyor. Acun ailesini ziyaret eden CHP’li kadınlar “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan CHP’li Sevgi Aydoğdu, “Acun ve ailesi yalnız değildir. Sonuna kadar yanlarındayız. Ve bu olayın takipçisi olacağız. Umarız adalet yerini bulur, suçlular en ağır cezaya mahkum edilir” diye konuştu.
İnsanlık dışı olayın mağduru engelli Agit Acun’a sosyal medya üzerinden çirkin bir saldırı yapıldı. Anne Acun ise davacı olmamaları için baskı gördüklerini söyledi.

 

 

Adana’da, minibüste dört kişi tarafından öldüresiye dövülen işitme engelli Agit Acun’un ailesi, saldırganlardan birinin ailesi tarafından tehdit edildiklerini öne sürdü. İnsanlık dışı olayla ilgili sosyal medya üzerinden de çirkin bir saldırı yapıldı.

 

“HIRSIZ, O… ÇOCUĞU, PKK’LI”

Minibüsteki insanlık dışı olayın ardından bir kişi tweet üzerinden “Bu çocuk hırsız. O… çocuğunun tekidir. Oyuna gelmeyin. Bu adam PKK’lı bize yakışmaz” şeklinde bir paylaşımda bulundu.  20 yaşındaki Agit Acun’un kanser hastası annesi Cihan Acun, CHP’li kadınların ziyaretinde saldırganlardan birinin ailesi tarafından tehdit edildiğini söyledi.

“AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER”

Anne Acun, CHP’li kadınlara, “Saldırganlardan birinin ailesi, ‘davacı olursanız siz bilirsiniz. Azdan az gider, çoktan çok gider. Mafya tanıdıklarımız var’ diyerek bizi tehdit ediyor” dedi. Merkez Seyhan ilçesi Yenibey mahallesinde yoksulluk içinde yaşayan Acun ailesinin 8 çocuğundan 3’ü engelli.

“ACUN AİLESİ YALNIZ DEĞİLDİR”

Acun ailesi bakkal dükkanı işleterek geçiniyor. Acun ailesini ziyaret eden CHP’li kadınlar “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan CHP’li Sevgi Aydoğdu, “Acun ve ailesi yalnız değildir. Sonuna kadar yanlarındayız. Ve bu olayın takipçisi olacağız. Umarız adalet yerini bulur, suçlular en ağır cezaya mahkum edilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.