BÜYÜKŞEHİR, KREŞİ SARIÇAM’A DA TAŞIDI!

GÜNDEM 23.04.2018 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2539+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR, KREŞİ SARIÇAM’A DA TAŞIDI!

SÖZLÜ: GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ Adana Büyükşehir Belediyesi, çalışan anne babaların 3 ile 6 yaş arasındaki çocukları için kreş sayısını artırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bugünün çocuklarının geleceğin büyükleri olduğunu belirterek onların eğitimine önem vermek gerektiğini söyledi.  SARIÇAM BİR İLK OLDU  Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıçam Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği Turkuaz Gündüz Bakımevi hizmete açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ katıldı.  “ÇALIŞAN ANNENİN YÜKÜ AZALACAK” Gündüz Çocuk Bakımevleri Şube Müdürü Gökçen Akkaş, merkez Sarıçam ilçesinde kreş açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akkaş, “50 çocuk kapasiteli merkezle hem sosyal belediyecilik anlamında büyük bir çalışmaya imza atıp hem de çalışan annelerin yükünü azaltacağız” dedi.  “BAŞKAN EĞİTİME ÖNEM VERİYOR” Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün eğitime ve eğitimcilere her zaman önem vurgulayan verdiğini Akkaş, “Ağaç yaşken eğilir sözüne çok inanırım” dedi. Akkaş, kreşler için talep olduğunu ve bunun için Çukurova ilçesinde de bir yapılanma içine gireceklerini vurguladı.

SÖZLÜ: GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Adana Büyükşehir Belediyesi, çalışan anne babaların 3 ile 6 yaş arasındaki çocukları için kreş sayısını artırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bugünün çocuklarının geleceğin büyükleri olduğunu belirterek onların eğitimine önem vermek gerektiğini söyledi. 
SARIÇAM BİR İLK OLDU 
Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıçam Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği Turkuaz Gündüz Bakımevi hizmete açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ katıldı. 
“ÇALIŞAN ANNENİN YÜKÜ AZALACAK”
Gündüz Çocuk Bakımevleri Şube Müdürü Gökçen Akkaş, merkez Sarıçam ilçesinde kreş açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akkaş, “50 çocuk kapasiteli merkezle hem sosyal belediyecilik anlamında büyük bir çalışmaya imza atıp hem de çalışan annelerin yükünü azaltacağız” dedi. 

“BAŞKAN EĞİTİME ÖNEM VERİYOR”
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün eğitime ve eğitimcilere her zaman önem vurgulayan verdiğini Akkaş, “Ağaç yaşken eğilir sözüne çok inanırım” dedi. Akkaş, kreşler için talep olduğunu ve bunun için Çukurova ilçesinde de bir yapılanma içine gireceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.