Berberoğlu ve Tümer demokrasiye vurgu yaptı

GÜNDEM 29.04.2018 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1752+ kez okundu.
 

Berberoğlu ve Tümer demokrasiye vurgu yaptı

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İstanbul Maltepe Cezaevi’nde bulunan İstanbul Milletvekili ve gazeteci Enis Berberoğlu’nu yalnız bırakmadı
  İSTANBUL – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’de 24 Haziran’dan sonra, hak, hukuk, adalet, demokrasi ve basın özgürlüğünün galip geleceğine inandığını vurguladı. İstanbul Maltepe Cezaevi’nde yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili ve gazeteci Enis Berberoğlu’nu ziyaret eden Tümer, Türkiye’de milletvekillerinin ve gazetecilerin haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanmasının yanlışlığını kaydetti. BERBEROĞLU, MORALLİ Enis Berberoğlu’nun cezaevinde bulunduğu süre içerisinde moralini hep yüksek tuttuğunu ve ülkemizde demokrasinin tesis edileceğine dair inancından hiç şüphe duymadığını dile getiren Tümer, “Moralli olduğunu gördüğüm Enis Berberoğlu, haksız bir şekilde yaklaşık bir yıldan bu yana cezaevinde tutuluyor. Baskı ve zorlamalar, hukuksuzluklar sayın Berberoğlu gibi başta CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ve demokrasiye inanmış halkımızı, kalemini kirletmeyen tüm gazetecileri yılgınlığa sevketmeyecektir. Türkiye Cumuhriyeti’nde yaşayan tüm bireylerin özgürlüklerini kısıtlayıcı engellerin 24 Haziran’dan sonra ortadan kaldırılacağına olan inancımızla ve vargücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.  
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İstanbul Maltepe Cezaevi’nde bulunan İstanbul Milletvekili ve gazeteci Enis Berberoğlu’nu yalnız bırakmadı

 

İSTANBUL – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’de 24 Haziran’dan sonra, hak, hukuk, adalet, demokrasi ve basın özgürlüğünün galip geleceğine inandığını vurguladı.

İstanbul Maltepe Cezaevi’nde yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili ve gazeteci Enis Berberoğlu’nu ziyaret eden Tümer, Türkiye’de milletvekillerinin ve gazetecilerin haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanmasının yanlışlığını kaydetti.

BERBEROĞLU, MORALLİ
Enis Berberoğlu’nun cezaevinde bulunduğu süre içerisinde moralini hep yüksek tuttuğunu ve ülkemizde demokrasinin tesis edileceğine dair inancından hiç şüphe duymadığını dile getiren Tümer, “Moralli olduğunu gördüğüm Enis Berberoğlu, haksız bir şekilde yaklaşık bir yıldan bu yana cezaevinde tutuluyor. Baskı ve zorlamalar, hukuksuzluklar sayın Berberoğlu gibi başta CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ve demokrasiye inanmış halkımızı, kalemini kirletmeyen tüm gazetecileri yılgınlığa sevketmeyecektir. Türkiye Cumuhriyeti’nde yaşayan tüm bireylerin özgürlüklerini kısıtlayıcı engellerin 24 Haziran’dan sonra ortadan kaldırılacağına olan inancımızla ve vargücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.