AKKAŞ, MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

GÜNDEM 29.04.2018 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2566+ kez okundu.
 

AKKAŞ, MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

ADANA /  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı, Eczacı Yeşim Akkaş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Akkaş, “Sayın Genel başkanımızla olumlu bir görüşme gerçekleştirdim, kıymetli fikirlerinden istifade ederek yoluma devam edeceğim” dedi. Akkaş, 27. dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ardından MHP Genel Merkezi’nde MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli ile bir süre görüştü. Akkaş, Türkiye’nin yarınlar için bugünden daha fazla ayağı yere basan adımlar atması gerektiğini belirterek, “Bir iş kadını olarak artık sorumluluk almak gerektiğine inanıyorum. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her fırsatta kadınların partinin tüm kademesinde daha fazla yer alması gerektiği yönündeki çalışmalarını da dikkatle izledim. Siyasetin içinde bulunan biri olarak ben de ülkem, milletim ve geleceğimiz olan çocuklarla gençler için daha fazla işler ortaya koymak gerektiğine inanıyorum” dedi.  MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunduğuna dikkat çeken Akkaş, “24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için MHP ile yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yarın seçim olacakmış gibi ekip arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Bizi bu kutlu yolculukta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Akkaş, aday adayı olduğunu açıklamasının ardından gezdiği yerlerde kendisi ile partisine gösterilen ilgiden gurur duyduğunu anlatarak, “Seçimlere yaklaşık 2 aylık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Adana’da adım atmadığım yer kalmayacak, kimsenin şüphesi olmasın” diye sözlerini tamamladı.

ADANA /  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı, Eczacı Yeşim Akkaş, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü. Akkaş, “Sayın Genel başkanımızla olumlu bir görüşme gerçekleştirdim, kıymetli fikirlerinden istifade ederek yoluma devam edeceğim” dedi.

Akkaş, 27. dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ardından MHP Genel Merkezi’nde MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli ile bir süre görüştü. Akkaş, Türkiye’nin yarınlar için bugünden daha fazla ayağı yere basan adımlar atması gerektiğini belirterek, “Bir iş kadını olarak artık sorumluluk almak gerektiğine inanıyorum. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her fırsatta kadınların partinin tüm kademesinde daha fazla yer alması gerektiği yönündeki çalışmalarını da dikkatle izledim. Siyasetin içinde bulunan biri olarak ben de ülkem, milletim ve geleceğimiz olan çocuklarla gençler için daha fazla işler ortaya koymak gerektiğine inanıyorum” dedi. 
MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunduğuna dikkat çeken Akkaş, “24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için MHP ile yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yarın seçim olacakmış gibi ekip arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Bizi bu kutlu yolculukta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Akkaş, aday adayı olduğunu açıklamasının ardından gezdiği yerlerde kendisi ile partisine gösterilen ilgiden gurur duyduğunu anlatarak, “Seçimlere yaklaşık 2 aylık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Adana’da adım atmadığım yer kalmayacak, kimsenin şüphesi olmasın” diye sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.