MediaMarkt mağazalarında 10’dan geriye say, indirimi kap!

GÜNDEM 29.12.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2180+ kez okundu.
 

MediaMarkt mağazalarında 10’dan geriye say, indirimi kap!

  MediaMarkt, 2019’a sayılı günler kala indirimlerine devam ediyor. Cep telefonlarından bilgisayarlara, beyaz eşyalardan televizyonlara kadar çeşitli ürünlerde yüzde 50’ye varan yeni yıl indirimlerinin yanı sıra faizsiz ve masrafsız 10 aya varan taksit imkanı da sunulacak.     Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni yılı indirimlerle karşılıyor. MediaMarkt, başlattığı yeni yıl kampanyasıyla cep telefonlarından televizyonlara, beyaz eşyalardan bilgisayarlara kadar çeşitli ürün kategorilerinde yüzde 50’ye varan özel indirimler uygulayacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan 70’i aşkın MediaMarkt mağazası yanı sıra; http://www.mediamarkt.com.tr’de de geçerli olacak indirimler, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Tüketiciler, kampanya kapsamında, faizsiz ve masrafsız 10 aya varan taksit fırsatıyla da yararlanabilecek.

 

MediaMarkt, 2019’a sayılı günler kala indirimlerine devam ediyor. Cep telefonlarından bilgisayarlara, beyaz eşyalardan televizyonlara kadar çeşitli ürünlerde yüzde 50’ye varan yeni yıl indirimlerinin yanı sıra faizsiz ve masrafsız 10 aya varan taksit imkanı da sunulacak.

 

 

Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni yılı indirimlerle karşılıyor. MediaMarkt, başlattığı yeni yıl kampanyasıyla cep telefonlarından televizyonlara, beyaz eşyalardan bilgisayarlara kadar çeşitli ürün kategorilerinde yüzde 50’ye varan özel indirimler uygulayacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan 70’i aşkın MediaMarkt mağazası yanı sıra; http://www.mediamarkt.com.tr’de de geçerli olacak indirimler, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Tüketiciler, kampanya kapsamında, faizsiz ve masrafsız 10 aya varan taksit fırsatıyla da yararlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.