Kızılay’ın 9. Taşköprü iftarında 5 bin kişi buluştu

GÜNDEM 29.05.2019 - 15:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1307+ kez okundu.
 

Kızılay’ın 9. Taşköprü iftarında 5 bin kişi buluştu

  Türk Kızılayı Adana Şubesi, dostluk, kardeşlik, hoşgörü ve bir sofrada aynı ekmeği paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı mübarek Ramazan ayı nedeniyle 9. Geleneksel İftar Programı’nda  binlerce kişiyi Tarihi Taşköprü’de aynı sofrada buluşturdu.   Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine;  Adana Valisi Mahmut Demirtaş,Türk Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı,Türk Kızılay Genel Müdürü Dr.İbrahim Altan,kurum yöneticileri,Kızılay yöneticileri ve gönüllülerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 5000 kişi katıldı.   Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Vali Demirtaş, Genel Başkan Kınık, Kızılay Şube Başkanı Saygılı ve eski Bakan Sarı, konuklara yemeklerini dağıttılar.   Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, davete katılan tüm konuklarına teşekkür ederek, “Ramazanın manevi huzurunu, bir sofrada aynı ekmeği paylaşmanın güzelliklerini yaşıyoruz. Bu yıl 9’uncusunu düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programımız’ın bundan sonraki yollarda da ülkemizin birliği, dirliği ve huzuru içinde gerçekleştirmeyi Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.  

 

Türk Kızılayı Adana Şubesi, dostluk, kardeşlik, hoşgörü ve bir sofrada aynı ekmeği paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı mübarek Ramazan ayı nedeniyle 9. Geleneksel İftar Programı’nda  binlerce kişiyi Tarihi Taşköprü’de aynı sofrada buluşturdu.

 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine;  Adana Valisi Mahmut Demirtaş,Türk Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı,Türk Kızılay Genel Müdürü Dr.İbrahim Altan,kurum yöneticileri,Kızılay yöneticileri ve gönüllülerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 5000 kişi katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Vali Demirtaş, Genel Başkan Kınık, Kızılay Şube Başkanı Saygılı ve eski Bakan Sarı, konuklara yemeklerini dağıttılar.

 

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, davete katılan tüm konuklarına teşekkür ederek, “Ramazanın manevi huzurunu, bir sofrada aynı ekmeği paylaşmanın güzelliklerini yaşıyoruz. Bu yıl 9’uncusunu düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programımız’ın bundan sonraki yollarda da ülkemizin birliği, dirliği ve huzuru içinde gerçekleştirmeyi Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.