MHP, Elazığ depreminde hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okuttu

GÜNDEM 30.01.2020 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1933+ kez okundu.
 

MHP, Elazığ depreminde hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okuttu

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı’nca Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okutuldu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu dikkat çekerek, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Kızılelma, yaralananlara da acil şifalar temennisinde bulundu. Kızılelma şöyle devam etti: “Ülkemizin herhangi bir köşesinde yaşanan acı hepimizin acısıdır. Soğuk kış gününde hepimizi üzüntüye boğan deprem, şüphesiz ülkemizin gerçeği. Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimiz için dün Gölcük’te necip Türk milleti ne yaptıysa bugün Elazığ için daha fazlasını yapacaktır. Allah bir daha böyle felaketler vermesin. Hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı’nca Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okutuldu.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu dikkat çekerek, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Kızılelma, yaralananlara da acil şifalar temennisinde bulundu. Kızılelma şöyle devam etti: “Ülkemizin herhangi bir köşesinde yaşanan acı hepimizin acısıdır. Soğuk kış gününde hepimizi üzüntüye boğan deprem, şüphesiz ülkemizin gerçeği. Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimiz için dün Gölcük’te necip Türk milleti ne yaptıysa bugün Elazığ için daha fazlasını yapacaktır. Allah bir daha böyle felaketler vermesin. Hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.