Jandarma, kenevir ekene, kaçak kazı yapana ‘dur’ dedi

GÜNDEM 21.06.2021 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1875+ kez okundu.
 

Jandarma, kenevir ekene, kaçak kazı yapana ‘dur’ dedi

  Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 260 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kaçak kazı yaptığı belirlenen bir kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.  İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüreğir ilçesi Yakapınar, Eskimisis, Geçitli ve Kaşlıca mahallelerinde uygulama yaptı. Bu sırada E.Y.’nin bahçesinde boyları 80-100 cm arasında değişen 260 kök kenevir ele geçirildi, R.A isimli şahsın ikametinde 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu. M.D.’nin evinin bahçesinde ise define arama maksatlı kaçak kazı yapıldığı tespit edildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma yetkilileri, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor” dedi.

 

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 260 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kaçak kazı yaptığı belirlenen bir kişi hakkında da adli işlem başlatıldı. 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüreğir ilçesi Yakapınar, Eskimisis, Geçitli ve Kaşlıca mahallelerinde uygulama yaptı. Bu sırada E.Y.’nin bahçesinde boyları 80-100 cm arasında değişen 260 kök kenevir ele geçirildi, R.A isimli şahsın ikametinde 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu. M.D.’nin evinin bahçesinde ise define arama maksatlı kaçak kazı yapıldığı tespit edildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma yetkilileri, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.