Athena Gökhan, Adana'da doğarsa!

GÜNDEM 24.11.2022 - 19:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1812+ kez okundu.
 

Athena Gökhan, Adana'da doğarsa!

Başrollerinde Athena Grubu'nun Solisti Gökhan Özoğuz'un rol aldığı "Kendi Yolumda " adlı filmin "Oyunculu Özel Gösterimi" 25 Kasım Cuma günü M1 Adana AVM'de saat 19.30'da gerçekleştirilecek.     Senaryosunu Ali Kobanbay'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı 'komedi' tarzındaki sinema filminde Gökhan Özoğuz'la birlikte Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar, Tuncer Salman da oynuyor. 1 saat 30 dakikalık filmde; Adana'ya giden Gökhan Özoğuz, burada gittiği tamircide çırak olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali de müzik sevdasıyla yanıp tutuşan ve besteler yapan biridir. Yaptığı çalışmayı Gökhan Özoğuz'a gösterir ve ondan bu işin peşini bırakmaması gerektiği öğüdünü alır. Ömer Ali'nin “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusu, Gökhan'ın bilinçaltına kazınacaktır. Arabasının tamir olmasını beklerken uykuya dalan Gökhan, rüyasında tam olarak bu sorunun etkilerini görür. Gökhan artık Adana'da bir tamirci çırağıdır...  

Başrollerinde Athena Grubu'nun Solisti Gökhan Özoğuz'un rol aldığı "Kendi Yolumda " adlı filmin "Oyunculu Özel Gösterimi" 25 Kasım Cuma günü M1 Adana AVM'de saat 19.30'da gerçekleştirilecek.  

 

Senaryosunu Ali Kobanbay'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı 'komedi' tarzındaki sinema filminde Gökhan Özoğuz'la birlikte Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar, Tuncer Salman da oynuyor. 1 saat 30 dakikalık filmde; Adana'ya giden Gökhan Özoğuz, burada gittiği tamircide çırak olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali de müzik sevdasıyla yanıp tutuşan ve besteler yapan biridir. Yaptığı çalışmayı Gökhan Özoğuz'a gösterir ve ondan bu işin peşini bırakmaması gerektiği öğüdünü alır. Ömer Ali'nin “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusu, Gökhan'ın bilinçaltına kazınacaktır. Arabasının tamir olmasını beklerken uykuya dalan Gökhan, rüyasında tam olarak bu sorunun etkilerini görür. Gökhan artık Adana'da bir tamirci çırağıdır...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.