"İNSANLIK DIŞI TABLO ADANA'YA YAKIŞMADI"

GÜNDEM 25.03.2024 - 15:56, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:56 1517+ kez okundu.
 

"İNSANLIK DIŞI TABLO ADANA'YA YAKIŞMADI"

Adana'da Sulama Kanalında İğrenç Manzara: Yüzlerce Kesilmiş At ve Eşek Eti Kalıntısı
Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici bir olay, bölge halkını ve yetkilileri üzdü. Sulama kanalında yapılan temizlik çalışmaları sırasında ortaya çıkan manzara, insanlık dışı bir tabloya dönüştü. Yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısının bulunması, bölgede üzüntü yarattı. Sulama kanalında bulunan at ve eşek eti kalıntılarının, kötü koku yayması üzerine bölge sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Ekiplerin yaptığı incelemede, kesilen hayvanların parçalarının torbalara konularak su birikintisi içine atıldığı ve çevredeki hayvanlar tarafından dağıtıldığı tespit edildi. Ancak, at ve eşek eti kalıntılarını kimin attığı henüz belirlenemedi. MAHALLE SAKİNLERİ: "BUNU HER ZAMAN YAŞIYORUZ" Bölgede yaşayan vatandaşlar, bu tür olayların sık sık yaşandığını ve bu durumun Adana'nın değerini düşürdüğünü ifade ettiler. Bir mahalle sakini, "Bunu her zaman yaşıyoruz, ilk defa olan bir şey değil. At ve eşek kemiklerini ileriden atıyorlar, buralarda toplanıyor. Eti sıyırıp kemiklerini attıkları için çok pis bir koku oluyor. Kanalın dibindeki mahalle kokuya çok maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana'nın değerini düşürüyor." şeklinde tepkisini dile getirdi. Yetkililer, konuyla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü ve olayın faillerinin tespit edilerek gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirttiler. Ayrıca, benzer olayların önüne geçilmesi için bölgede güvenlik önlemlerinin artırılacağı da ifade edildi.
Adana'da Sulama Kanalında İğrenç Manzara: Yüzlerce Kesilmiş At ve Eşek Eti Kalıntısı

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici bir olay, bölge halkını ve yetkilileri üzdü. Sulama kanalında yapılan temizlik çalışmaları sırasında ortaya çıkan manzara, insanlık dışı bir tabloya dönüştü. Yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısının bulunması, bölgede üzüntü yarattı. Sulama kanalında bulunan at ve eşek eti kalıntılarının, kötü koku yayması üzerine bölge sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı. Ekiplerin yaptığı incelemede, kesilen hayvanların parçalarının torbalara konularak su birikintisi içine atıldığı ve çevredeki hayvanlar tarafından dağıtıldığı tespit edildi. Ancak, at ve eşek eti kalıntılarını kimin attığı henüz belirlenemedi.


MAHALLE SAKİNLERİ: "BUNU HER ZAMAN YAŞIYORUZ"

Bölgede yaşayan vatandaşlar, bu tür olayların sık sık yaşandığını ve bu durumun Adana'nın değerini düşürdüğünü ifade ettiler. Bir mahalle sakini, "Bunu her zaman yaşıyoruz, ilk defa olan bir şey değil. At ve eşek kemiklerini ileriden atıyorlar, buralarda toplanıyor. Eti sıyırıp kemiklerini attıkları için çok pis bir koku oluyor. Kanalın dibindeki mahalle kokuya çok maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana'nın değerini düşürüyor." şeklinde tepkisini dile getirdi. Yetkililer, konuyla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğünü ve olayın faillerinin tespit edilerek gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirttiler. Ayrıca, benzer olayların önüne geçilmesi için bölgede güvenlik önlemlerinin artırılacağı da ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.