“İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR”

SİYASET 09.05.2021 - 22:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2027+ kez okundu.
 

“İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR”

  AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, İsrail güvenlik güçleri tarafından; Mescid-i Aksa’da cami cemaatine yapılan saldırı hakkında sert konuştu.   “İSRAİL ZULMÜNÜ LANETLİYORUM” Masum sivillere karşı yapılan saldırının insanlık onuruna sığmadığını ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Ramazan ayında yapılan bu alçak saldırı insanlık onuruna sığmayan namert bir haydutluktur. Yapılan bu alçak saldırıyı lânetliyorum. Filistin topraklarında işgalci sıfatıyla bulunan İsrail Mescid-i Aksa’da adeta terör estirmektedir işte bu sebeple İsrail işgalci bir terör devletidir. Emperyal güçlerin taşeronu olarak Ortadoğu’nun başına tam manasıyla  karanlık bir bulut gibi çöken İsrail’e karşı Filistin’li kardeşlerimizin yanında durmaya ve haklı davalarında onları desteklemeye devam edeceğiz. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı İsrail’in kirli ve kanlı postallarına teslim edemeyiz.”   “İSRAİL ARTIK HADDİNİ BİLMELİDİR” Mescid-i Aksa’da İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırının dünya genelinde yankı uyandırması gerektiğini ifade eden Doğru, şunları söyledi: “İsrail’i artık haddini bilmeye davet ediyoruz. Sözde büyük devletlerin liderlerine de sesleniyoruz: İşgalciliğe tahammülünüz yoksa İsrail’in pervasızlığına neden ses çıkartamıyorsunuz, işte katiller ve teröristler orada, soykırım arıyorsanız işte İsrail’in yaptığı zulüm gün gibi ortada peki inanç özgürlüğü naralarıyla uluslararası arenada konferans konferans gezen devlet liderleri ve temsilcileri nerede? İnsan hakları meselesiyle ilgili gelişmişlik düzeyleriyle övünenler nerede? Konu siyasi çıkarları olduğunda kulaklarını mazlumların feryadına tıkayarak kafalarını kuma gömüyorlar. Ancak Türkiye; amasız, hiçbir bahane öne sürmeden dünya coğrafyasında yaşanan her zulmün karşısında durmaya devam edecek. Biz hiçbir zaman güçlü diye zalimin safında yer almayacak aksine mazlumun hakkını alması için mücadelemize devam edeceğiz.”

 

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, İsrail güvenlik güçleri tarafından; Mescid-i Aksa’da cami cemaatine yapılan saldırı hakkında sert konuştu.

 

“İSRAİL ZULMÜNÜ LANETLİYORUM”

Masum sivillere karşı yapılan saldırının insanlık onuruna sığmadığını ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Ramazan ayında yapılan bu alçak saldırı insanlık onuruna sığmayan namert bir haydutluktur. Yapılan bu alçak saldırıyı lânetliyorum. Filistin topraklarında işgalci sıfatıyla bulunan İsrail Mescid-i Aksa’da adeta terör estirmektedir işte bu sebeple İsrail işgalci bir terör devletidir. Emperyal güçlerin taşeronu olarak Ortadoğu’nun başına tam manasıyla  karanlık bir bulut gibi çöken İsrail’e karşı Filistin’li kardeşlerimizin yanında durmaya ve haklı davalarında onları desteklemeye devam edeceğiz. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı İsrail’in kirli ve kanlı postallarına teslim edemeyiz.”

 

“İSRAİL ARTIK HADDİNİ BİLMELİDİR”

Mescid-i Aksa’da İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırının dünya genelinde yankı uyandırması gerektiğini ifade eden Doğru, şunları söyledi: “İsrail’i artık haddini bilmeye davet ediyoruz. Sözde büyük devletlerin liderlerine de sesleniyoruz: İşgalciliğe tahammülünüz yoksa İsrail’in pervasızlığına neden ses çıkartamıyorsunuz, işte katiller ve teröristler orada, soykırım arıyorsanız işte İsrail’in yaptığı zulüm gün gibi ortada peki inanç özgürlüğü naralarıyla uluslararası arenada konferans konferans gezen devlet liderleri ve temsilcileri nerede? İnsan hakları meselesiyle ilgili gelişmişlik düzeyleriyle övünenler nerede? Konu siyasi çıkarları olduğunda kulaklarını mazlumların feryadına tıkayarak kafalarını kuma gömüyorlar. Ancak Türkiye; amasız, hiçbir bahane öne sürmeden dünya coğrafyasında yaşanan her zulmün karşısında durmaya devam edecek. Biz hiçbir zaman güçlü diye zalimin safında yer almayacak aksine mazlumun hakkını alması için mücadelemize devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.