İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI’NDA YENİ DÖNEM

GÜNDEM 17.02.2024 - 13:24, Güncelleme: 17.02.2024 - 13:24 3028+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI’NDA YENİ DÖNEM

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’na Avukat Veysel Yıldız atandı. Mazbatasını, İyi Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir törenle, Adana Milletvekili, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ’ten aldı.
Türkeş, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla İl Başkanlığı görevinin hakkını veren eski başkan Azime Kocacık’a teşekkür etti. Av. Veysel YILDIZ’a hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Yıldız’ın devraldığı bayrağı daha da yükseklere taşıyacağına inancının büyük olduğunu söyledi. Av. Veysel Yıldız konuşmaında; “Bu güzel dileklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e  teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Görevi devraldığımız  İl Başkanı Sayın Kocacık ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. VEYSEL YILDIZ KİMDİR? 1972 Yılında Adana Kozan’da dünyaya gelen Veysel YILDIZ, orta ve lise eğitimini Adana İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul’da bir süre avukatlık yaptıktan sonra 2006 yılında memleketi Adana’ya dönerek mesleğine devam etti. Adana’nın tanınmış avukatlarından olan Yıldız, İYİ Parti’de kurucu il disiplin kurulu başkanlığı, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Adana İl Sekreterliği görevlerinden sonra, 16 Şubat 2024 tarihinde İl Başkanlığı görevine atanmış oldu.
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’na Avukat Veysel Yıldız atandı. Mazbatasını, İyi Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir törenle, Adana Milletvekili, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ’ten aldı.

Türkeş, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla İl Başkanlığı görevinin hakkını veren eski başkan Azime Kocacık’a teşekkür etti. Av. Veysel YILDIZ’a hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Yıldız’ın devraldığı bayrağı daha da yükseklere taşıyacağına inancının büyük olduğunu söyledi. Av. Veysel Yıldız konuşmaında; “Bu güzel dileklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e  teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Görevi devraldığımız  İl Başkanı Sayın Kocacık ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
VEYSEL YILDIZ KİMDİR?
1972 Yılında Adana Kozan’da dünyaya gelen Veysel YILDIZ, orta ve lise eğitimini Adana İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul’da bir süre avukatlık yaptıktan sonra 2006 yılında memleketi Adana’ya dönerek mesleğine devam etti. Adana’nın tanınmış avukatlarından olan Yıldız, İYİ Parti’de kurucu il disiplin kurulu başkanlığı, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Adana İl Sekreterliği görevlerinden sonra, 16 Şubat 2024 tarihinde İl Başkanlığı görevine atanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.