Jandarmanın en güzel operasyonu!

GÜNDEM 10.11.2022 - 20:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1076+ kez okundu.
 

Jandarmanın en güzel operasyonu!

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde küçükbaş hayvanları kaybolan köylünün yüzünü jandarma ekipleri güldürdü.    Kesmeburun mahallesinde ikamet eden bir kişi, 112 Acil İhbar Hattını arayarak 35 baş küçükbaş hayvanının kaybolduğunu bildirdi. Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı araştırmada, kaybolan küçükbaş hayvanları buldu.   Jandarma ekiplerine teşekkür eden köylü, “Allah razı olsun, siz olmasaydınız, ben bu hayvanlarımı nereden bulacaktım?” diyerek dua etti.
Adana’nın Yumurtalık ilçesinde küçükbaş hayvanları kaybolan köylünün yüzünü jandarma ekipleri güldürdü. 
 
Kesmeburun mahallesinde ikamet eden bir kişi, 112 Acil İhbar Hattını arayarak 35 baş küçükbaş hayvanının kaybolduğunu bildirdi. Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı araştırmada, kaybolan küçükbaş hayvanları buldu.
 
Jandarma ekiplerine teşekkür eden köylü, “Allah razı olsun, siz olmasaydınız, ben bu hayvanlarımı nereden bulacaktım?” diyerek dua etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.