Kaplan, Altay’a puan için gidiyor

SPOR 18.12.2023 - 10:17, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:17 2280+ kez okundu.
 

Kaplan, Altay’a puan için gidiyor

Trendyol 1. Lig 16. Haftasında ertelenen Altay’la karşılaşacak olan Adanaspor, Yeni Adana Stadyumu çim zemin bakım çalışması sebebiyle İstanbul’da oynayacak.
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Çarşamba günü saat 17:00’de oynanacak karşılaşma için takım Pazartesi (bugün) yola çıkacak. Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde Çatalan Tesisleri’nde çalışmalarını tamamlayan takımda Yepie Yepie’nin dışında sakat oyuncu bulunmuyor. 4 sarı kart cezalısı Fatih Kurucuk da kadroda yer almıyor. Günde tek idman yapan turuncu-beyazlı ekip teknik, taktik ve güç çalışması yaparak Altay’a hazırlandı. Altay maçından puan puanlar almak istediklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan, son alarak Manisa FK maçından 1 puan aldıklarını hatırlatarak, çıkış trendine girmek istediklerini ifade etti. Adanaspor, ligde 16 puanla 14. Sırada bulunurken, 2 puana sahip Altay son sırada bulunuyor. Lig'in 17. haftasında ise temsilcimiz Adanaspor, deplasmanda Bandırmaspor'a konuk olacak. Bu maç ise 24 Aralık Pazar 13.30'da başlayacak.
Trendyol 1. Lig 16. Haftasında ertelenen Altay’la karşılaşacak olan Adanaspor, Yeni Adana Stadyumu çim zemin bakım çalışması sebebiyle İstanbul’da oynayacak.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Çarşamba günü saat 17:00’de oynanacak karşılaşma için takım Pazartesi (bugün) yola çıkacak.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde Çatalan Tesisleri’nde çalışmalarını tamamlayan takımda Yepie Yepie’nin dışında sakat oyuncu bulunmuyor. 4 sarı kart cezalısı Fatih Kurucuk da kadroda yer almıyor. Günde tek idman yapan turuncu-beyazlı ekip teknik, taktik ve güç çalışması yaparak Altay’a hazırlandı. Altay maçından puan puanlar almak istediklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Kaplan, son alarak Manisa FK maçından 1 puan aldıklarını hatırlatarak, çıkış trendine girmek istediklerini ifade etti.
Adanaspor, ligde 16 puanla 14. Sırada bulunurken, 2 puana sahip Altay son sırada bulunuyor.
Lig'in 17. haftasında ise temsilcimiz Adanaspor, deplasmanda Bandırmaspor'a konuk olacak. Bu maç ise 24 Aralık Pazar 13.30'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.