Kaplan ‘bu kez olsun’ istiyor

SPOR 06.09.2023 - 14:20, Güncelleme: 06.09.2023 - 14:20 6390+ kez okundu.
 

Kaplan ‘bu kez olsun’ istiyor

Adanaspor Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.
 Yeni transfer Dimitri Oberlin’in de ilk kez katıldığı antrenman Çatalan Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılar, kötü gidişe dur demek için Tuzlaspor maçına galibiyet için çıkacak. Ligde, şu ana kadar oynadıkları 4 karşılaşmadan yalnızca bir galibiyet alarak 3 puan toplayan Adanaspor, oynadıkları 4 maçta gol dahi atamadan ‘sıfır’ puanla son sırada yer alan Tuzlaspor’la mücadele edecek. Sezonun ilk karşılaşmasında Boluspor deplasmanından 2-0’lık sonuçla 3 puan çıkaran Adanaspor, sahasında Şanlıurfaspor’a 2-1, deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0, son olarak da evinde Kocaelispor’a 2-0 mağlup olarak düşüşe geçmişti. Tuzlaspor’un dönüm maçı olması için tüm hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılarda hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Karşılaşma, Milli maç arası sebebiyle 17 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanacak.
Adanaspor Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.

 Yeni transfer Dimitri Oberlin’in de ilk kez katıldığı antrenman Çatalan Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılar, kötü gidişe dur demek için Tuzlaspor maçına galibiyet için çıkacak. Ligde, şu ana kadar oynadıkları 4 karşılaşmadan yalnızca bir galibiyet alarak 3 puan toplayan Adanaspor, oynadıkları 4 maçta gol dahi atamadan ‘sıfır’ puanla son sırada yer alan Tuzlaspor’la mücadele edecek.
Sezonun ilk karşılaşmasında Boluspor deplasmanından 2-0’lık sonuçla 3 puan çıkaran Adanaspor, sahasında Şanlıurfaspor’a 2-1, deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0, son olarak da evinde Kocaelispor’a 2-0 mağlup olarak düşüşe geçmişti. Tuzlaspor’un dönüm maçı olması için tüm hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlılarda hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Karşılaşma, Milli maç arası sebebiyle 17 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.