Kaplan, Çorum’a hazır

SPOR 01.12.2023 - 10:08, Güncelleme: 01.12.2023 - 10:08 2742+ kez okundu.
 

Kaplan, Çorum’a hazır

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor sahasında karşılaşacağı Ahlatcı Çorum FK maçının hazırlıklarını tamamladı.
Zorlu Bodrumspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen turuncu-beyazlılar bu moralle hazırlandıkları Çorum FK maçından da 3 puan alarak taraftarlarına hediye etmek istiyor. Hafta boyunca antrenmanlarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanasporlu futbolcuların hırsı dikkat çekerken, Teknik Direktör Mustafa Kaplan, oyuncularıyla tek tek ilgilenerek eksiklerini gidermeye çalışıyor. Takım, teknik, taktik ve kondüsyon ağırlıklı çalışırken, bireysel eksikleri olan oyuncular üzerinde ise titizlikle duruluyor. Turuncu-Beyazlılarda Yepie haricinde sakat oyuncu bulunmuyor. Cuma günü Yeni Adana Stadı’nda oynanacak Adanaspor-Ahlatcı Çorum FK maçının hakemi belli oldu. Bu maçta düdüğü Alper Akarsu çalacak. Yardımcılıklarını ise Serhat Sağır ve Emre Doğu yapacak. Ramazan Doğanay ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor sahasında karşılaşacağı Ahlatcı Çorum FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

Zorlu Bodrum spor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen turuncu-beyazlılar bu moralle hazırlandıkları Çorum FK maçından da 3 puan alarak taraftarlarına hediye etmek istiyor.

Hafta boyunca antrenmanlarını Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Adanasporlu futbolcuların hırsı dikkat çekerken, Teknik Direktör Mustafa Kaplan, oyuncularıyla tek tek ilgilenerek eksiklerini gidermeye çalışıyor. Takım, teknik, taktik ve kondüsyon ağırlıklı çalışırken, bireysel eksikleri olan oyuncular üzerinde ise titizlikle duruluyor. Turuncu-Beyazlılarda Yepie haricinde sakat oyuncu bulunmuyor.
Cuma günü Yeni Adana Stadı’nda oynanacak Adanaspor-Ahlatcı Çorum FK maçının hakemi belli oldu. Bu maçta düdüğü Alper Akarsu çalacak. Yardımcılıklarını ise Serhat Sağır ve Emre Doğu yapacak. Ramazan Doğanay ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.