KAPLAN, KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR

SPOR 06.10.2023 - 12:40, Güncelleme: 06.10.2023 - 12:40 3392+ kez okundu.
 

KAPLAN, KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR

Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, sahasında Bitexen Giresunspor’u ağırlıyor.
Pazar günü Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Teknik Direktör Özhan Pulat’la yolların ayrılmasından sonra takımı Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın hazırladı. Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün yeni bir teknik direktörle anlaştığını, ancak açıklamak için prosedürlerin bitmesini beklediği öğrenildi. LUKAKU 2 HAFTA YOK Antrenmanlarda sakatlanarak sol ayak bağında zedelenme oluşan Belçikalı futbolcu Jordon Lukaku Bolingoli’nin iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Lukaku’nun sakatlığıyla gol yollarında etkili olamayan turuncu-beyazlı ekibin defansında da sorun yaşanabilir. DÜDÜK COŞKUN’UN Yeni Adana Stadı’nda Pazar günü 16:00’da oynanacak Adanaspor-Bitexen Gİresunspor maçını Reşat Onur Coşkun yönetecek. Yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Tetik ve Hüseyin Kıvanç Durmaz yaparken, Onur Bingöl de dördüncü hakem olarak görev alacak.
Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, sahasında Bitexen Giresunspor’u ağırlıyor.

Pazar günü Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Teknik Direktör Özhan Pulat’la yolların ayrılmasından sonra takımı Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın hazırladı. Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün yeni bir teknik direktörle anlaştığını, ancak açıklamak için prosedürlerin bitmesini beklediği öğrenildi.

LUKAKU 2 HAFTA YOK
Antrenmanlarda sakatlanarak sol ayak bağında zedelenme oluşan Belçikalı futbolcu Jordon Lukaku Bolingoli’nin iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Lukaku’nun sakatlığıyla gol yollarında etkili olamayan turuncu-beyazlı ekibin defansında da sorun yaşanabilir.
DÜDÜK COŞKUN’UN
Yeni Adana Stadı’nda Pazar günü 16:00’da oynanacak Adanaspor-Bitexen Gİresunspor maçını Reşat Onur Coşkun yönetecek. Yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Tetik ve Hüseyin Kıvanç Durmaz yaparken, Onur Bingöl de dördüncü hakem olarak görev alacak.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.