KAPLAN, LİGDE İLK GALİBİYETİ KAPTI!

SPOR 12.09.2021 - 19:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2476+ kez okundu.
 

KAPLAN, LİGDE İLK GALİBİYETİ KAPTI!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, kendi sahasında ağırladığı Menemenspor’u farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde ilk galibiyeti alan turuncu beyazlılar, Çarşamba günü deplasmanda Denizlispor ile Pazar günü ise kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniye ile karşı karşıya gelecek.
Turuncu beyazlılar, ilk yarıda tutuk başladıkları oyunun ikinci yarısında coştu. İlk golü bulan Adanaspor olurken, rakibinin golüne engel olamayıp ilk yarıyı 1-1’lik skorla kapattı.  6.dakikada, Adanasporlu Berkan, Menemenspor yarı alanında İbrahim’den aldığı topla ceza alanına geldi, meşin yuvarlağı Ozegoviç’e verdi., Kaleci ile karşı karşıya kalan Ozegoviç, iyi vurdu. 1-0 24.dakikada Menemenspor köşe atışı kazandı. İbrahim ceza alanı içine ortaladı. Sabbah, iyi bir kafa vuruşuyla kaleciyi mağlup etmeyi başardı. 1-1 Oyunun ikinci yarısına Adanaspor hızlı başladı. 50.dakikada Adanasporlu Bruns ceza alanı içine ortaladı. Evren, iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 2-1. 66.dakikada Adanaspor köşe atışı kazandı. Celil topu ceza alanı içine ortaladı. Menemen oyuncuları topu ıskalayınca Samed Ali’ye kafayı vurmak kaldı: 3-1 69.dakikada Menemenspor atağında topla buluşan Mahamadou Ba, ceza alanı dışından sert vurdu. Kaleci çeldi ancak dönen topa Ahmet Sağat iyi vurdu. 3-2 71. dakikada Serdar Özkan’ın Menemen defansının arkasına attığı topla buluşan Ozegoviç, meşin yuvarlağı bir miktar sürdükten sonra topu kalecinin sağından filelere gönderdi. 4-2 86.dakikada orta sahada  topla buluşan Celil’in Menemenspor defans arkasına gönderdiği uzun topla Bruns buluştu. Buradan iyi ortaya Ozegoviç şık bir vuruş yaptı: 5-2 89. dakikada Celil’in ara pasıyla buluşan Ahmethan topla birlikte ceza alanı içine girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ahmethan şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 6-2. Maç bu skorla sona erdi.  Bu arada, Adanasporlu futbolcular, Menemenspor maçında sakatlanan takım arkadaşları Berkan Fırat’ı hastanede ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, kendi sahasında ağırladığı Menemenspor’u farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde ilk galibiyeti alan turuncu beyazlılar, Çarşamba günü deplasmanda Denizlispor ile Pazar günü ise kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniye ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu beyazlılar, ilk yarıda tutuk başladıkları oyunun ikinci yarısında coştu. İlk golü bulan Adanaspor olurken, rakibinin golüne engel olamayıp ilk yarıyı 1-1’lik skorla kapattı. 

6.dakikada, Adanasporlu Berkan, Menemenspor yarı alanında İbrahim’den aldığı topla ceza alanına geldi, meşin yuvarlağı Ozegoviç’e verdi., Kaleci ile karşı karşıya kalan Ozegoviç, iyi vurdu. 1-0
24.dakikada Menemenspor köşe atışı kazandı. İbrahim ceza alanı içine ortaladı. Sabbah, iyi bir kafa vuruşuyla kaleciyi mağlup etmeyi başardı. 1-1
Oyunun ikinci yarısına Adanaspor hızlı başladı. 50.dakikada Adanasporlu Bruns ceza alanı içine ortaladı. Evren, iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 2-1.
66.dakikada Adanaspor köşe atışı kazandı. Celil topu ceza alanı içine ortaladı. Menemen oyuncuları topu ıskalayınca Samed Ali’ye kafayı vurmak kaldı: 3-1
69.dakikada Menemenspor atağında topla buluşan Mahamadou Ba, ceza alanı dışından sert vurdu. Kaleci çeldi ancak dönen topa Ahmet Sağat iyi vurdu. 3-2

71. dakikada Serdar Özkan’ın Menemen defansının arkasına attığı topla buluşan Ozegoviç, meşin yuvarlağı bir miktar sürdükten sonra topu kalecinin sağından filelere gönderdi. 4-2
86.dakikada orta sahada  topla buluşan Celil’in Menemenspor defans arkasına gönderdiği uzun topla Bruns buluştu. Buradan iyi ortaya Ozegoviç şık bir vuruş yaptı: 5-2
89. dakikada Celil’in ara pasıyla buluşan Ahmethan topla birlikte ceza alanı içine girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ahmethan şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 6-2. Maç bu skorla sona erdi. 
Bu arada, Adanasporlu futbolcular, Menemenspor maçında sakatlanan takım arkadaşları Berkan Fırat’ı hastanede ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.