KAPLAN’A HAYAT ÖPÜCÜĞÜ: 1-0

SPOR 29.10.2023 - 20:24, Güncelleme: 29.10.2023 - 20:24 2875+ kez okundu.
 

KAPLAN’A HAYAT ÖPÜCÜĞÜ: 1-0

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, konuk ettiği Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederek 6 puan değerinde bir galibiyet aldı.
Futbolcular, maç öncesi serenomiye “Şanlı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı. Adanaspor’da teknik direktör arayışları sürerken bu maçta da takımın başında Eyüp Arın çıktı. Bazı Ümraniyesporlu oyuncuların Eyüp Arın’ın yanına gelerek kucaklaşması dikkat çekti. İlk yarıda Kırmızı-Beyaz Ümraniyespor ve Turuncu-Beyaz Adanaspor formasının birbirine çok yakın renklerde olması Hakem Burak Olcay tarafından değiştirilmek istendi. Ancak, TFF yetkilileri onay verince maç bu formalarla başladı. İkinci yarıya Ümraniyespor’un beyaz forma ile başladığı görüldü. “CILIZ ATAKLAR SONUÇ GETİRMEDİ” Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı cılız ataklar olsa da golle sonuçlanmadı. İlk yarının en tehlikeli atağı konuk Ümraniyespor’dan geldi. 42. Dakikada sol taraftan gelen topu bir anda önünde bulan Dejvi Bregu kısa mesafeden topu filelere gönderse de orta hakem Burak Olcar ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Vasatın altında sergilenen performans yaklaşık 400 civarında futbolseveri memnun etmese de ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi. İkinci yarıya konuk Ümraniyespor, daha istekli başladı. 50. dakikada topla birlikte sağ taç çizgisinde rakibini geçmek isteyen Hakkı Türker düşürüldü. Oyuna devam kararı veren hakem Burak Olcar’a tepki gösteren Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü. 65. dakikada gelişen bir atakta yaklaşık 30 metreden sert vuran Adanaspor’dan Mehmet Fevzi Yıldırım’ın şutunu kaleci Abdul Samed Dumlu uzanarak kornere çeldi. Bu dakikadan sonra turuncu-beyazlılar daha atak bir futbol sergilemeye başladı. 72. dakikada, Ümraniyespor’da Dorian Secrge Viktor Klonaridis sağdan gelişen bir atakta ceza sahası önünde topla buluştu. Araya Adanasporlu defans oyuncuları girerek tehlikeyi geçiştirdi. Dk. 75’de Adanaspor beklediği golü buldu. Bu dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Fevzi'nin direkt kaleye şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. Ceza sahası önünde topla buluşan Mehmet Fevzi Yıldırım topu kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlara gönderdi: 1-0. Gol sonrası oyuncular Teknik Direktör Eyüp Arın’a koşarak sarılarak sevinçlerini paylaştılar. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Adanaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuca göre, turuncu-beyazlılar puanını 12’ye çıkartırken, konuk Ümraniyespor ise 8 puanda kaldı.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, konuk ettiği Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederek 6 puan değerinde bir galibiyet aldı.

Futbolcular, maç öncesi serenomiye “Şanlı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı.

Adanaspor’da teknik direktör arayışları sürerken bu maçta da takımın başında Eyüp Arın çıktı. Bazı Ümraniyesporlu oyuncuların Eyüp Arın’ın yanına gelerek kucaklaşması dikkat çekti.

İlk yarıda Kırmızı-Beyaz Ümraniyespor ve Turuncu-Beyaz Adanaspor formasının birbirine çok yakın renklerde olması Hakem Burak Olcay tarafından değiştirilmek istendi. Ancak, TFF yetkilileri onay verince maç bu formalarla başladı. İkinci yarıya Ümraniyespor’un beyaz forma ile başladığı görüldü.

“CILIZ ATAKLAR SONUÇ GETİRMEDİ”

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı cılız ataklar olsa da golle sonuçlanmadı. İlk yarının en tehlikeli atağı konuk Ümraniyespor’dan geldi. 42. Dakikada sol taraftan gelen topu bir anda önünde bulan Dejvi Bregu kısa mesafeden topu filelere gönderse de orta hakem Burak Olcar ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

Vasatın altında sergilenen performans yaklaşık 400 civarında futbolseveri memnun etmese de ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya konuk Ümraniyespor, daha istekli başladı.

50. dakikada topla birlikte sağ taç çizgisinde rakibini geçmek isteyen Hakkı Türker düşürüldü. Oyuna devam kararı veren hakem Burak Olcar’a tepki gösteren Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü.

65. dakikada gelişen bir atakta yaklaşık 30 metreden sert vuran Adanaspor’dan Mehmet Fevzi Yıldırım’ın şutunu kaleci Abdul Samed Dumlu uzanarak kornere çeldi.

Bu dakikadan sonra turuncu-beyazlılar daha atak bir futbol sergilemeye başladı.

72. dakikada, Ümraniyespor’da Dorian Secrge Viktor Klonaridis sağdan gelişen bir atakta ceza sahası önünde topla buluştu. Araya Adanasporlu defans oyuncuları girerek tehlikeyi geçiştirdi.

Dk. 75’de Adanaspor beklediği golü buldu. Bu dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Fevzi'nin direkt kaleye şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

Ceza sahası önünde topla buluşan Mehmet Fevzi Yıldırım topu kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlara gönderdi: 1-0.

Gol sonrası oyuncular Teknik Direktör Eyüp Arın’a koşarak sarılarak sevinçlerini paylaştılar.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Adanaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuca göre, turuncu-beyazlılar puanını 12’ye çıkartırken, konuk Ümraniyespor ise 8 puanda kaldı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.