KARŞIYAKASPOR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

DÜNYA 01.11.2023 - 12:21, Güncelleme: 01.11.2023 - 12:21 3381+ kez okundu.
 

KARŞIYAKASPOR ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Adana Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Adana’nın en köklü kulüplerinden biri olan 1953 yılında kurulan Karşıyakaspor Futbol Kulübü, ihtiyaç sahibi çocukları yine unutmadı.
Adana Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Adana’nın en köklü kulüplerinden biri olan 1953 yılında kurulan Karşıyakaspor Futbol Kulübü, ihtiyaç sahibi çocukları yine unutmadı. Karşıyaka Futbol Spor Kulübü örnek bir davranışa imza atarak her sene geleneksel hale getirdiği mont dağıtımına bu yılda devam etti. Köklü kulüp, ihtiyaç sahibi 100 çocuğa kışlık mont dağıttı. Kulüp yöneticileri, bu tür yardımları her sene yapacaklarını ifade ettiler. Karşıyaka Futbol Spor Kulübü Başkanı Canan Özdağ’ın bilgileri doğrultusunda, İkinci Başkan Zeki Acımış, Şule Özdağ, Yelda Başar ve Antrenörlerden Zeki Dikol ve Ahmet Hoca nezaretinde dağıtılan, mont ihtiyaç sahiplerine verildi. Adana Süper Amatör Küme’de mücadele eden Karşıyaka Futbol Kulübü’nün 2.Başkanı Zeki Acımış, “Kulüp Başkanımız Canan Özdağ’ın Karşıyaka Spor Kulübü için yaptırdığı, montları ihtiyaç sahiplerine dağıttık. İnşallah ilerleyen günlerde de yine başkanımızın bilgileri doğrultusunda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gerekli olan yardımlarımızı dağıtmaya devam edeceğiz” dedi. Karşıyaka Futbol Spor Kulübü Başkanı Candan Özdağ, “Yönetim Kurulumuz tarafından almış olduğumuz karar doğrultusunda Yüreğir ilçemiz ve civar mahallerde tespit edilen ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. Geleceğimiz olan evlatlarımıza bir nebzede olsun yardım ve destek olmanın huzurunu yaşıyoruz. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Bu organizasyonda elini taşın altına koyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.  
Adana Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Adana’nın en köklü kulüplerinden biri olan 1953 yılında kurulan Karşıyakaspor Futbol Kulübü, ihtiyaç sahibi çocukları yine unutmadı.

Adana Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Adana’nın en köklü kulüplerinden biri olan 1953 yılında kurulan Karşıyakaspor Futbol Kulübü, ihtiyaç sahibi çocukları yine unutmadı.

Karşıyaka Futbol Spor Kulübü örnek bir davranışa imza atarak her sene geleneksel hale getirdiği mont dağıtımına bu yılda devam etti. Köklü kulüp, ihtiyaç sahibi 100 çocuğa kışlık mont dağıttı. Kulüp yöneticileri, bu tür yardımları her sene yapacaklarını ifade ettiler.

Karşıyaka Futbol Spor Kulübü Başkanı Canan Özdağ’ın bilgileri doğrultusunda, İkinci Başkan Zeki Acımış, Şule Özdağ, Yelda Başar ve Antrenörlerden Zeki Dikol ve Ahmet Hoca nezaretinde dağıtılan, mont ihtiyaç sahiplerine verildi.

Adana Süper Amatör Küme’de mücadele eden Karşıyaka Futbol Kulübü’nün 2.Başkanı Zeki Acımış, “Kulüp Başkanımız Canan Özdağ’ın Karşıyaka Spor Kulübü için yaptırdığı, montları ihtiyaç sahiplerine dağıttık. İnşallah ilerleyen günlerde de yine başkanımızın bilgileri doğrultusunda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gerekli olan yardımlarımızı dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Karşıyaka Futbol Spor Kulübü Başkanı Candan Özdağ, “Yönetim Kurulumuz tarafından almış olduğumuz karar doğrultusunda Yüreğir ilçemiz ve civar mahallerde tespit edilen ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. Geleceğimiz olan evlatlarımıza bir nebzede olsun yardım ve destek olmanın huzurunu yaşıyoruz. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Bu organizasyonda elini taşın altına koyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.