Kocacık: Her türlü ayrımcılığın karşısındayız

GÜNDEM 07.02.2022 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3689+ kez okundu.
 

Kocacık: Her türlü ayrımcılığın karşısındayız

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Genel Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kocacık, her türlü ayrımcılığın karşısında olduklarını belirterek, parti ayrımı yapmaksızın tüm kadınların yanlarında olduklarını belirtti.
KADER Adana Şubesi Genel Kurulu Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan KADER Genel Yönetim Kurulu Üyesi-Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı KADER olarak ayrımcılığın her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, “Derneğimiz kadın bakış açısını tüm çalışmalarına yansıtır ve yaygınlaştırır. Tüm yasal partilere eşit mesafedeyiz ve tüm partilerin kadın örgütleri ve kadın vekilleriyle birlikte çalışmalar yapıyoruz” dedi.   Azime Kocacık, toplumsal cinsiyet eşitliğinin tüm politika ve programlara yerleştirmesi hedefinde olduklarını da ifade etti. Aktif projeleri hakkında da bilgi veren Azime Kocacık, bunları “Uzaktan Eğitim”, “Yerel Yönetimler Akademisi”, “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme”, “Şirin Tekeli Siyaset Akademisi” ve “Kent Üniversiteleri siyaset okulu olarak sıraladı. Azime Kocacık KADER’in yaptığı çalışmalar sonucu 9 kez ödüle layık görüldüğünü de açıkladı.   “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesine aralarında Çukurova ve Seyhan’ın da bulunduğu 22 belediyenin katıldığını anlatan Azime Kocacık, 15 Şubat’a kadar başvuruların devam ettiği Şirin Tekeli Siyaset Akademisi Sertifika Programının 15-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.   Azime Kocacık konuşmasında yeni yönetime başarılar diledi. Yapılan genel kurulda Zuhal Özbelli KADER Adana Şubesi başkanı olarak seçildi.
Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Genel Yönetim Kurulu Üyesi Azime Kocacık, her türlü ayrımcılığın karşısında olduklarını belirterek, parti ayrımı yapmaksızın tüm kadınların yanlarında olduklarını belirtti.

KADER Adana Şubesi Genel Kurulu Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan KADER Genel Yönetim Kurulu Üyesi-Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı KADER olarak ayrımcılığın her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, “Derneğimiz kadın bakış açısını tüm çalışmalarına yansıtır ve yaygınlaştırır. Tüm yasal partilere eşit mesafedeyiz ve tüm partilerin kadın örgütleri ve kadın vekilleriyle birlikte çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

Azime Kocacık, toplumsal cinsiyet eşitliğinin tüm politika ve programlara yerleştirmesi hedefinde olduklarını da ifade etti. Aktif projeleri hakkında da bilgi veren Azime Kocacık, bunları “Uzaktan Eğitim”, “Yerel Yönetimler Akademisi”, “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme”, “Şirin Tekeli Siyaset Akademisi” ve “Kent Üniversiteleri siyaset okulu olarak sıraladı. Azime Kocacık KADER’in yaptığı çalışmalar sonucu 9 kez ödüle layık görüldüğünü de açıkladı.

 

“Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesine aralarında Çukurova ve Seyhan’ın da bulunduğu 22 belediyenin katıldığını anlatan Azime Kocacık, 15 Şubat’a kadar başvuruların devam ettiği Şirin Tekeli Siyaset Akademisi Sertifika Programının 15-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

Azime Kocacık konuşmasında yeni yönetime başarılar diledi. Yapılan genel kurulda Zuhal Özbelli KADER Adana Şubesi başkanı olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.