Kocaispir, Yüreğir’deki 8 yıllık sorunu çözdü!

14.01.2022 - 17:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1393+ kez okundu.
 

Kocaispir, Yüreğir’deki 8 yıllık sorunu çözdü!

Koza ve Yeşilbağlar mahallesinin kangren haline gelen imar sorunu, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in uzun uğraşları sonucu çözüme kavuştu. İki mahallede, büyük sevinç yaşanıyor.
YAPI RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR   Başkan Kocaispir, sorunun 2014 yılından bu yana sürdüğünü anımsatarak, 75 hektarlık bölgedeki mülkiyet sahiplerinin Yüreğir Belediyesi’ne başvurup imar durumuyla yapı ruhsat işlemlerine başlayabileceklerini söyledi. Kocaispir, vatandaşlardan gelen yoğun talepleri Ankara’daki yetkililere ilettiğini, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın da rezerv yapı alanını iptal ettiğini bildirdi.  KOCAİSPİR: YÜREĞİR’E HAYIRLI OLSUN  Kocaispir, Bakanlığın imar planı notlarındaki, “Kentsel Tasarım Projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda onaylanmadan uygulamaya geçilemez” ibaresinin iptal edilmesine yönelik hazırlanan Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği’nin de Yüreğir Belediye Meclisi’nce onaylandığını anlattı. Kocaispir, “Koza ve Yeşilbağlar’daki sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreğir’e ve Adana’ya hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Koza ve Yeşilbağlar mahallesinin kangren haline gelen imar sorunu, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in uzun uğraşları sonucu çözüme kavuştu. İki mahallede, büyük sevinç yaşanıyor.

YAPI RUHSAT İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

 

Başkan Kocaispir, sorunun 2014 yılından bu yana sürdüğünü anımsatarak, 75 hektarlık bölgedeki mülkiyet sahiplerinin Yüreğir Belediyesi’ne başvurup imar durumuyla yapı ruhsat işlemlerine başlayabileceklerini söyledi. Kocaispir, vatandaşlardan gelen yoğun talepleri Ankara’daki yetkililere ilettiğini, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın da rezerv yapı alanını iptal ettiğini bildirdi. 


KOCAİSPİR: YÜREĞİR’E HAYIRLI OLSUN 


Kocaispir, Bakanlığın imar planı notlarındaki, “Kentsel Tasarım Projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda onaylanmadan uygulamaya geçilemez” ibaresinin iptal edilmesine yönelik hazırlanan Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği’nin de Yüreğir Belediye Meclisi’nce onaylandığını anlattı. Kocaispir, “Koza ve Yeşilbağlar’daki sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüreğir’e ve Adana’ya hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.