KONGRE DEĞİL TEK ADAMLIK SÜRECİ!

SİYASET 26.11.2017 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2199+ kez okundu.
 

KONGRE DEĞİL TEK ADAMLIK SÜRECİ!

CHP’nin Adana’da, tartışma, ayrışma ve gerginlik içinde devam eden kongre süreci Aralık ayı sonunda tamamlanacak.  PARTİDEN KOVULDULAR CHP, kongre süreci boyunca dışa dönük hiç bir adım atmazken, içe dönük mücadelede ise tek adamlık yarışına sahne oldu. Adana’nın sahipliği kavgasına Genel Merkez’den bir tek kişi bile müdahale etmedi. Ayrışma öyle bir boyuta geldi ki muhalif bazı kişiler ziyaret ettikleri parti örgütlerinde hakarete uğrayıp kovuldu.  SOSYAL MEDYA GÜRUHU  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, açık açık neredeyse tüm örgütlere müdahale etti. Karalar’ın müdahalesinden cesaret alanlarsa her seçimde ayrışmayı biraz daha körükledi. Delege seçimlerinde Karalar’ın listesi kazandığında masalara çıkıp göbek atanlar bir yana, bu durumu eleştirenlere sosyal medyadan küfreden bir güruh oluştu.   BEDELİ KİM ÖDEYECEK Belediye imkanları kullanılarak haksız rekabet körüklendi. Partililer küstürüldü. Tüm bunlar yaşanırken Adana CHP’de tam bir kaos hakim oldu. CHP’nin kavgayla, kırgınlık ve ayrışmayı körükleyerek başlayan süreci Aralık ayı sonunda tamamlanacak ama geriye kalan onulmaz hasarın bedelini kim ödeyecek?

CHP’nin Adana’da, tartışma, ayrışma ve gerginlik içinde devam eden kongre süreci Aralık ayı sonunda tamamlanacak. 

PARTİDEN KOVULDULAR
CHP, kongre süreci boyunca dışa dönük hiç bir adım atmazken, içe dönük mücadelede ise tek adamlık yarışına sahne oldu. Adana’nın sahipliği kavgasına Genel Merkez’den bir tek kişi bile müdahale etmedi. Ayrışma öyle bir boyuta geldi ki muhalif bazı kişiler ziyaret ettikleri parti örgütlerinde hakarete uğrayıp kovuldu. 
SOSYAL MEDYA GÜRUHU 
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, açık açık neredeyse tüm örgütlere müdahale etti. Karalar’ın müdahalesinden cesaret alanlarsa her seçimde ayrışmayı biraz daha körükledi. Delege seçimlerinde Karalar’ın listesi kazandığında masalara çıkıp göbek atanlar bir yana, bu durumu eleştirenlere sosyal medyadan küfreden bir güruh oluştu.  
BEDELİ KİM ÖDEYECEK
Belediye imkanları kullanılarak haksız rekabet körüklendi. Partililer küstürüldü. Tüm bunlar yaşanırken Adana CHP’de tam bir kaos hakim oldu. CHP’nin kavgayla, kırgınlık ve ayrışmayı körükleyerek başlayan süreci Aralık ayı sonunda tamamlanacak ama geriye kalan onulmaz hasarın bedelini kim ödeyecek?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.