Kubilay Aktaş Adanaspor'da

SPOR 27.07.2023 - 14:50, Güncelleme: 27.07.2023 - 14:50 2261+ kez okundu.
 

Kubilay Aktaş Adanaspor'da

Turuncu-Beyazlı kulüp, Altınordu formasını giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Kubilay Aktaş ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
Bu sezon aldığı üçüncü olan Kubiley Aktaş, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak sözleşmesini feshetmişti.  KUBİLAY AKTAŞ KİMDİR? Altınordu FK takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Kubilay Aktaş, 29 Ocak 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 182 cm boyunda ve 77 kilo olan Kubilay Aktaş, Sağ ayağını kullanmaktadır. Geçen sezon ilk 11'de 25 maça çıkan Kubilay Aktaş, 8 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Kubilay Aktaş, bu sezon 2 asist ve 1 gol katkısı ile oynadı.
Turuncu-Beyazlı kulüp, Altınordu formasını giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Kubilay Aktaş ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Bu sezon aldığı üçüncü olan Kubiley Aktaş, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak sözleşmesini feshetmişti. 

KUBİLAY AKTAŞ KİMDİR?
Altınordu FK takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Kubilay Aktaş, 29 Ocak 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 182 cm boyunda ve 77 kilo olan Kubilay Aktaş, Sağ ayağını kullanmaktadır. Geçen sezon ilk 11'de 25 maça çıkan Kubilay Aktaş, 8 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Kubilay Aktaş, bu sezon 2 asist ve 1 gol katkısı ile oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.