MEHMET HANİFİ KALO’DAN UZM. DR. HALİL NACAR’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

GÜNDEM 10.05.2024 - 09:46, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:46 1403 kez okundu.
 

MEHMET HANİFİ KALO’DAN UZM. DR. HALİL NACAR’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

KALO: “UZM. DR NACAR’IN DAHA GÜZEL PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİNDEN EMİNİM”
Şal Endüstri Sahibi ve Medline Hastanesi Ortağı Mehmet Hanifi Kalo, görevine geri dönen Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yüreğir Belediye Başkan adaylığı sebebiyle 1 Aralık 2023’te görevinden ayrılan Uzm. Dr. Halil Nacar, seçim sonrasında Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevine geri döndü. Uzm. Dr. Halil Nacar’ın, Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevi boyunca kente büyük hizmetlerinin bulunduğununun altını çizen Şal Endüstri Sahibi ve Medline Hastanesi Ortağı Mehmet Hanifi Kalo, seçim sonrası görevine dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “SIKINTILARI ANINDA ÇÖZÜYOR” Uzm. Dr. Nacar’ın, Sağlık sektörünün olduğu kadar Adanalı vatandaşların da sevgisini kazandığını ifade eden Kalo, “Sağlık sektöründeki sıkıntıları anında çözen Adana İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil Nacar’ın yeniden görevine dönmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kısa bir moladan sonra, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Adana için güzel projeleri hayata geçireceğinden eminim” diyerek, desteğinin süreceği mesajını verdi. “ÖZEL HASTANELERİN KENT SAĞLIĞINA KATKISI BÜYÜK” Sağlık sektöründe faaliyet gösteren özel hastanelerin kent sağlığına büyük katkı sunduğunu ifade eden Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Evet kısa bir mola verdik. Şimdi görevimizin başındayız” diyerek kaldığı yerden çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Uzm. Dr. Nacar, yoğun geçen seçim çalışmasından çok şey öğrendiğine de dikkat çekti.
KALO: “UZM. DR NACAR’IN DAHA GÜZEL PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİNDEN EMİNİM”

Şal Endüstri Sahibi ve Medline Hastanesi Ortağı Mehmet Hanifi Kalo, görevine geri dönen Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yüreğir Belediye Başkan adaylığı sebebiyle 1 Aralık 2023’te görevinden ayrılan Uzm. Dr. Halil Nacar, seçim sonrasında Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevine geri döndü.

Uzm. Dr. Halil Nacar’ın, Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevi boyunca kente büyük hizmetlerinin bulunduğununun altını çizen Şal Endüstri Sahibi ve Medline Hastanesi Ortağı Mehmet Hanifi Kalo, seçim sonrası görevine dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“SIKINTILARI ANINDA ÇÖZÜYOR”

Uzm. Dr. Nacar’ın, Sağlık sektörünün olduğu kadar Adanalı vatandaşların da sevgisini kazandığını ifade eden Kalo, “Sağlık sektöründeki sıkıntıları anında çözen Adana İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil Nacar’ın yeniden görevine dönmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kısa bir moladan sonra, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Adana için güzel projeleri hayata geçireceğinden eminim” diyerek, desteğinin süreceği mesajını verdi.

“ÖZEL HASTANELERİN KENT SAĞLIĞINA KATKISI BÜYÜK”

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren özel hastanelerin kent sağlığına büyük katkı sunduğunu ifade eden Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Evet kısa bir mola verdik. Şimdi görevimizin başındayız” diyerek kaldığı yerden çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Uzm. Dr. Nacar, yoğun geçen seçim çalışmasından çok şey öğrendiğine de dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.