MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da bazı CHP’li belediyelerin çok sayıda çalışanı işten çıkarmasına tepki gösterdi.

GÜNDEM 02.05.2024 - 12:38, Güncelleme: 02.05.2024 - 12:38 1289 kez okundu.
 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da bazı CHP’li belediyelerin çok sayıda çalışanı işten çıkarmasına tepki gösterdi.

“Sayın belediye başkanları... ‘Bankamatikçi’ olarak tabir edilen ve işe gelmeden maaş alanlar elbette kapı önünü konulmalı, gözünün yaşına bakılmamalıdır ama ailesinin rızkını temin için gerçekten alın teri dökenler de mağdur edilmemelidir.
 Helalinden kazanmak için emek harcayan çalışana kıymayın; ayıptır, yazıktır, günahtır!” “Bir taraftan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.” İl Başkanı Yusuf Kanlı Emekçilere sahip çıktı MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Mağdur emekçilere destek mesajı  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da bazı CHP’li belediyelerin çok sayıda çalışanı işten çıkarmasına tepki gösterdi. Yapılanların hak ve hakkaniyete uygun olmadığını belirten Kanlı, emekçilerin mağdur edilmemesi çağrısında bulundu. “EMEK, EMEKÇİ, HAK, HUKUK EDEBİYATI” MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü idi ancak emek, emekçi, hak, hukuk edebiyatını dilinden düşürmeyen, her 1 Mayıs’ta bölücü unsurlarla birlikte sokağa inen CHP zihniyeti, sözde savundukları değerlerin tam aksine adımlar atmaktadır.” “TUTARLI BİR DAVRANIŞ DEĞİL” “Kazandıkları belediyelerde seçimden hemen sonra harekete geçen CHP zihniyetinin yine ilk icraatı işçi çıkarmak olmuştur. Kendi partilisi başkandan devraldıkları belediyelerde bile bunu yapmışlardır. Bir taraftan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.” “AYIPTIR, YAZIKTIR, GÜNAHTIR” “Sayın belediye başkanları... ‘Bankamatikçi’ olarak tabir edilen ve işe gelmeden maaş alanlar elbette kapı önünü konulmalı, gözünün yaşına bakılmamalıdır ama ailesinin rızkını temin için gerçekten alın teri dökenler de mağdur edilmemelidir. Helalinden kazanmak için emek harcayan çalışana kıymayın; ayıptır, yazıktır, günahtır!”
“Sayın belediye başkanları... ‘Bankamatikçi’ olarak tabir edilen ve işe gelmeden maaş alanlar elbette kapı önünü konulmalı, gözünün yaşına bakılmamalıdır ama ailesinin rızkını temin için gerçekten alın teri dökenler de mağdur edilmemelidir.

 Helalinden kazanmak için emek harcayan çalışana kıymayın; ayıptır, yazıktır, günahtır!”

“Bir taraftan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.”

İl Başkanı Yusuf Kanlı Emekçilere sahip çıktı

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Mağdur emekçilere destek mesajı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da bazı CHP’li belediyelerin çok sayıda çalışanı işten çıkarmasına tepki gösterdi. Yapılanların hak ve hakkaniyete uygun olmadığını belirten Kanlı, emekçilerin mağdur edilmemesi çağrısında bulundu.

“EMEK, EMEKÇİ, HAK, HUKUK EDEBİYATI”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü idi ancak emek, emekçi, hak, hukuk edebiyatını dilinden düşürmeyen, her 1 Mayıs’ta bölücü unsurlarla birlikte sokağa inen CHP zihniyeti, sözde savundukları değerlerin tam aksine adımlar atmaktadır.”

“TUTARLI BİR DAVRANIŞ DEĞİL”

“Kazandıkları belediyelerde seçimden hemen sonra harekete geçen CHP zihniyetinin yine ilk icraatı işçi çıkarmak olmuştur. Kendi partilisi başkandan devraldıkları belediyelerde bile bunu yapmışlardır. Bir taraftan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı paylaşıp, diğer taraftan işçileri kapı önüne koymak tutarlı bir davranış olmamakla beraber hiç etik değildir.”

“AYIPTIR, YAZIKTIR, GÜNAHTIR”

“Sayın belediye başkanları... ‘Bankamatikçi’ olarak tabir edilen ve işe gelmeden maaş alanlar elbette kapı önünü konulmalı, gözünün yaşına bakılmamalıdır ama ailesinin rızkını temin için gerçekten alın teri dökenler de mağdur edilmemelidir. Helalinden kazanmak için emek harcayan çalışana kıymayın; ayıptır, yazıktır, günahtır!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.