“Milletimiz yaşlısına gereken değeri her zaman vermiştir”

GÜNDEM 21.03.2024 - 15:11, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:11 1559+ kez okundu.
 

“Milletimiz yaşlısına gereken değeri her zaman vermiştir”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger; toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak ve toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlıları makamında ağırladı.
Valiliğin internet sitesindeki açıklamada, Vali Köşger, yaşlılarla bir süre sohbet etti, onların hal ve hatırlarını sordu. Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisinin yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi, saygı ve hürmet olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Tarihin her döneminde milletimiz yaşlısına gereken değeri vermiştir. Bu gerçek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillerimize aktarmak görevi de bizlere düşmektedir.” ifadelerini kullandı. Tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, toplumumuzun ulu çınarları kıymetli büyüklerimizin hayatlarının bu döneminde ilgi, şefkat ve huzuru fazlasıyla hak ettiğini ve onların sadece bu hafta değil her zaman için bizim baş tacımız olduklarını söyleyen Vali Köşger, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutladı, kendilerine sağlıklı ve mutlu ömürler diledi. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Gökboğa da hazır bulundu.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger; toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak ve toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlıları makamında ağırladı.

Valiliğin internet sitesindeki açıklamada, Vali Köşger, yaşlılarla bir süre sohbet etti, onların hal ve hatırlarını sordu.
Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisinin yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi, saygı ve hürmet olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Tarihin her döneminde milletimiz yaşlısına gereken değeri vermiştir. Bu gerçek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillerimize aktarmak görevi de bizlere düşmektedir.” ifadelerini kullandı.
Tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, toplumumuzun ulu çınarları kıymetli büyüklerimizin hayatlarının bu döneminde ilgi, şefkat ve huzuru fazlasıyla hak ettiğini ve onların sadece bu hafta değil her zaman için bizim baş tacımız olduklarını söyleyen Vali Köşger, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutladı, kendilerine sağlıklı ve mutlu ömürler diledi.
Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Gökboğa da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.