Milli Futbol Takımı'nın Zaferinin Coşkusu Sokaklara Taştı

SPOR 03.07.2024 - 16:40, Güncelleme: 03.07.2024 - 16:40 4623+ kez okundu.
 

Milli Futbol Takımı'nın Zaferinin Coşkusu Sokaklara Taştı

GALİBİYET COŞKUSU CADDE VE SOKAKLARA SIĞMADI
ADANA'DA, DEV EKRANLARDA BÜYÜK COŞKU  Türkiye'nin gururu A  Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu büyük zafer, Türkiye'nin dört bir yanında coşku ve heyecanla kutlandı. Adana'da yüzlerce taraftar, kent meydanına kurulan dev ekranlarda maçı izledi. Kozan ve Feke ilçelerinde kent merkezlerine kurulan dev ekranlarda bir araya gelen Adanalılar, A Milli Futbol Takımı'na destek verdi. "Kırmızı, Beyaz Türkiye" sloganları ile milli takımı destekleyen vatandaşlar, maçın ilk dakikalarında gelen golle büyük sevinç yaşadı. İSTANBUL'DA KUTLAMALAR MEYDANLARA TAŞTI ESKİŞEHİR'DE ARAÇ KONVOYLARI İstanbul'un dört bir yanında vatandaşlar, dev ekranlarda maçı izleyerek coşkuyu doyasıya yaşadı. Beyoğlu Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda ve Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı'nda kurulan dev ekranlarda maçı izleyenler, maçın sona ermesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın eden İstanbullular, çocuk, genç, yaşlı hep birlikte galibiyeti kutladı. Bahçelievler'de meşaleler yakıldı, havai fişekler fırlatıldı, araç konvoylarıyla kutlamalar yapıldı. Çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olan A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Eskişehir’de de büyük coşku ile kutlandı. Tepebaşı ilçesinde araç konvoyları yapıldı, ellerinde Türk bayraklarıyla yaya olarak kutlamalara katılan vatandaşlar, zaferi doyasıya yaşadı. ARDAHAN'DA KONVOYLAR VE BAYRAKLAR  YALOVA'DA MEYDANLAR DOLDU A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale kalmasının ardından Ardahan'da vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Araçlarıyla konvoy oluşturan Ardahanlılar, tur atarak galibiyet sevincini paylaştı. Yalova’da kurulan dev ekranlarda maçı izleyen seyirciler, Merih Demiral'ın golleriyle büyük heyecan yaşadı. Maçın ardından meydanlara çıkan vatandaşlar, çeyrek finale yükselmenin sevincini sokaklarda kutladı. ERZİNCAN' DA HALAY VE KONVOY COŞKUSU MİLLİ GURUR VE COŞKU HER YERDE Erzincan’da Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar, çeyrek finale yükselme mücadelesinin son düdüğüyle büyük bir sevinç yaşadı. Erzincanlılar, halay çekip araç konvoylarıyla galibiyeti kutladı. Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki zaferini coşkuyla karşıladı. Ülkenin her köşesinde vatandaşlar, millî takımlarının başarısını kutladı ve gururla bayraklarını salladı. Zaferin verdiği coşkuyla Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Bu büyük zaferin coşkusunu hep birlikte yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz.
GALİBİYET COŞKUSU CADDE VE SOKAKLARA SIĞMADI

ADANA'DA, DEV EKRANLARDA BÜYÜK COŞKU 

Türkiye'nin gururu A  Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu büyük zafer, Türkiye'nin dört bir yanında coşku ve heyecanla kutlandı. Adana'da yüzlerce taraftar, kent meydanına kurulan dev ekranlarda maçı izledi. Kozan ve Feke ilçelerinde kent merkezlerine kurulan dev ekranlarda bir araya gelen Adanalılar, A Milli Futbol Takımı'na destek verdi. "Kırmızı, Beyaz Türkiye" sloganları ile milli takımı destekleyen vatandaşlar, maçın ilk dakikalarında gelen golle büyük sevinç yaşadı.

İSTANBUL'DA KUTLAMALAR MEYDANLARA TAŞTI

ESKİŞEHİR'DE ARAÇ KONVOYLARI

İstanbul'un dört bir yanında vatandaşlar, dev ekranlarda maçı izleyerek coşkuyu doyasıya yaşadı. Beyoğlu Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda ve Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı'nda kurulan dev ekranlarda maçı izleyenler, maçın sona ermesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın eden İstanbullular, çocuk, genç, yaşlı hep birlikte galibiyeti kutladı. Bahçelievler'de meşaleler yakıldı, havai fişekler fırlatıldı, araç konvoylarıyla kutlamalar yapıldı. Çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olan A Milli Futbol Takımı’nın galibiyeti Eskişehir’de de büyük coşku ile kutlandı. Tepebaşı ilçesinde araç konvoyları yapıldı, ellerinde Türk bayraklarıyla yaya olarak kutlamalara katılan vatandaşlar, zaferi doyasıya yaşadı.

ARDAHAN'DA KONVOYLAR VE BAYRAKLAR 

YALOVA'DA MEYDANLAR DOLDU

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale kalmasının ardından Ardahan'da vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Araçlarıyla konvoy oluşturan Ardahanlılar, tur atarak galibiyet sevincini paylaştı. Yalova’da kurulan dev ekranlarda maçı izleyen seyirciler, Merih Demiral'ın golleriyle büyük heyecan yaşadı. Maçın ardından meydanlara çıkan vatandaşlar, çeyrek finale yükselmenin sevincini sokaklarda kutladı.

ERZİNCAN' DA HALAY VE KONVOY COŞKUSU

MİLLİ GURUR VE COŞKU HER YERDE

Erzincan’da Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar, çeyrek finale yükselme mücadelesinin son düdüğüyle büyük bir sevinç yaşadı. Erzincanlılar, halay çekip araç konvoylarıyla galibiyeti kutladı. Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki zaferini coşkuyla karşıladı. Ülkenin her köşesinde vatandaşlar, millî takımlarının başarısını kutladı ve gururla bayraklarını salladı. Zaferin verdiği coşkuyla Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Bu büyük zaferin coşkusunu hep birlikte yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.